sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Hauskat nukkasekoitukset kynsillä

Halusin kokeilla miltä näyttäisi jos erivärisiä samettijauheita vähän sekoittelisi ja laittaisi sitten kynsille. Otin siis pienet määrät neljää eriväristä nukkaa, laitoin ne paperille ja sekoittelin niitä hieman pinseteillä. Sen jälkeen lakkasin kynteni päällyslakalla ja painoin kynnen sekoittelemaani nukkaan. Ja tällaiset hassut ja värikkäät kynnet niistä sitten tuli. Väreinä käytin, niin kuin näkyy, sinistä, punaista, vihreää ja keltaista. Nukat olen ostanut Tiimarista ja Amazonilta. Olin ensin vielä lakannut kynnet valkoisiksi, mutta en tiedä oliko se nyt välttämätöntä.

Vihreä nukka näyttää kuvassa hieman vaaleammalta kuin se oikeasti on. Oikeasti se on ihan kirkkaanvihreää. Kamerani näköjään ei tykkää juuri siitä väristä vaan haluaa näyttää sen aina vaaleampana. 


I wanted to see, how it would look if I mixed the flocking powders up a bit. I put a little bit of four different coloured powders on a paper and mixed them up a bit. Then I painted my nail with a top coat and pressed it to the powder. I did this of course to all of my nails. And this was the result. Funny and colourful nails.     


Tässä vielä nukat purkeissaan. Hauskoja veijareita.

2 kommenttia:

 1. Whaat?!? Mistä ihmeestä keksit idean tähän? Hauskalta näyttävät, voivat tosin olla hieman hankalat kastuessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips. Idea vain pulpahti päähäni kun mietin miten saisin helpommin useamman väristä nukkaa laitettua yhdelle kynnelle, ettei tarvitsisi laittaa yhtä väriä kerrallaan. Oli kyllä kätevä tämä tapa.

   Kun nukat kastuvat kynnellä ollessaan, ne kieltämättä imevät veden itseensä. Itse aina käsiä kuivatessa painoin kynnet vielä lopuksi pyyhkeeseen, että sain nukat kuiviksi. Muistaakseni ne kuivuivatkin sillä lailla helposti. Ei siis tarvinnut olla märät nukkatupot kynsissä kaiken päivää. :)

   Poista