lauantai 25. lokakuuta 2014

Aurinkoinen lakkaus

Vähän aurinkoisuutta näihin harmaisiin ja sateisiin päiviin. Käytin näihin kynsiin tavallisten lakkojen lisäksi Ruby Wingin auringossa väriään vaihtavaa lakkaa, joten nämä ovat todellakin aurinkoisten päivien kynnet. Tein nämä silloin kun oli vielä aurinkoista, nythän ei aurinkoa näy missään, sataa vain vettä. Lakan väri on Birdie ja se on sisätiloissa keltaista, mutta muuttuu auringossa vaaleanoranssiksi. Värinmuutos ei siis ole kovin dramaattinen, mutta väri kyllä muuttuu hyvin. Lakka itse ei vain ole kovin hyvää, se peittää kunnolla vasta neljällä kerroksella, mikä on mielestäni aivan liikaa. Birdietä on siis keskisormen kynnessä ja sen päällä on kerros Konadin kultaista glitterlakkaa. Tämä Konadin glitterlakka on tosi pieniglitteristä, haluaisin näin pienikimalteista lakkaa myös hopeisena.


Birdie ei ollut ainut huonosti peittävä lakka näissä kynsissä, myöskään nimettömään käyttämäni Sally Hansenin Polar Bare ei peittänyt kunnolla kuin vasta neljännellä kerroksella. Eikä Yes Loven Y35 ollut paljon sitä parempi, laitoin sitäkin ainakin kolme kerrosta ennen kuin se peitti. Sitä käytin siis loppuihin kynsiin.      


Koristelin myös peukalon kynnen Konadin glitterlakalla. Pikkusormen kynteen laitoin Yes Loven lakan päälle kerroksen Givenchyn kullanhohtoista 747-lakkaa. Nimettömään laitoin väliaikaisen tatuoinnin ja etusormen kynteen laitoin Maybellinen mustavalkoista Chalk Dustia, China Glazen Electrifyta ja Aden Cosmeticsin sinertävää kimallelakkaa. Näistä kynsistä tuli aika syksyisen väriset, vaikkei se ollutkaan tarkoitus. Tykkäsin kyllä. Alla olevassa kuvassa näkyy värin vaihtuminen.

Keskisormessa siis Ruby Wingin väriävaihtavaa Birdietä

I made these sunny nails when it was still sunny, now it just rains all the time. I used Ruby Wing's Birdie on one nail. It changes colour in the sun. You can see the change in the photo above. At first Birdie is yellow (first photo) but in the sun it quickly changes to pale orange (second photo). Birdie just didn't cover very well. It needed four layers, just like almost white coloured Sally Hansen's Polar Bare which I have on one nail. All the other polishes I used are in the picture below. 


2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää :) Tuo Electrify ja Chalk Dust on tosi hienoja lakkoja, itseltä ne löytyy myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Jep, Electrifyta on tullut varsinkin käytettyä, Chalk Dustia vähemmän, vaikka se onkin tosi kiva lakka.

      Poista