tiistai 10. kesäkuuta 2014

Monisävyiset kaunokaiskynnet Givenchyn avustuksella

Lakkasin kynnet jälleen usealla eri värillä ja tämä yhdistelmä ihastutti minua tällä kertaa tosi paljon. Nimettömän kynnen lakkasin ensin valkoiseksi La Femme Beautyn lakalla ja sen päälle laitoin kerroksen H&M:n valkoista ja kimaltavaa Snow Whitea. Lakan päälle lisäsin väliaikaisen tatuoinnin. Olen huomannut, että nämä toimivat erittäin hyvin myös kynsillä, päällyslakkakerros vain päälle. Gina Tricotin päällyslakka ei levitä tatuointia, olen huomannut.

Keskisormen kynnen lakkasin Lumenen Jäljet hiekassa -hiekkalakalla, kaksi kerrosta peittää ja tulos on tosi hieno. Pullossa lakka näyttää säihkyvän monessa eri värissä eikä pelkästään vihertävänä, mutta kynsillä väreistä näkyy oikeastaan pelkästään tämä vihertävä. Tämä on kuitenkin kaunis, joten en ole harmissani.


Loput kynnet lakkasin H&M:n Get a rose 4 me -nimisellä vaaleanpunaisella lakalla, joka peittää yhdellä kerroksella. Lakkojen päälle laitoin kerroksen Givenchyn kullanhohtoista lakkaa numero 747. Tämä lakka on ollut minulla jo iät ja ajat. Joskus aikanaan Keskisen alennusmyynnistä olen ostanut, mutta ei ole tullut käytettyä, koska lakka ei itsessään peitä kunnolla, mutta peittää kuitenkin sen verran, ettei se käy pelkkänä kultaista kimallusta tuovana lakkana. Nyt kuitenkin keksin laittaa sitä vaaleanpunaisen lakan päälle ja lopputulos oli ihastuttava. Tämä väri on vähän samankaltainen vaaleanpuna-kultainen ihanan China Glazen Wish on a starfish -hiekkalakan kanssa, vaikka tämä nyt ei tietenkään ole hiekkalakka ja Wish on a starfish on pinkimpi, mutta vähän jotain samaa kuitenkin. (Yritän näin estää itseäni tilaamasta tuota Wish on a starfishiä.)


Tykkäsin siis kovasti näistä kynsistä ja olen tyytyväinen kun keksin tuolle Givenchyn lakallekin käyttöä. On parka vain maannut laatikoissani vaikka kuinka kauan käyttämättömänä.


I painted my nails with different colours. One nail I painted with Lumene's Quick Sand which is lovely dark liquid sand polish with greenish shimmer. One nail I painted white and added a layer of H&M's shimmery Snow White polish and a temporary tattoo. Other nails I painted with H&M's pink Get a rose 4 me and then added a layer of Givenchy's golden shimmer polish 747. I think the Givenchy polish made the pink polish look very pretty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti