lauantai 14. joulukuuta 2013

Tähtisumua kynsillä

Nämä kynnet tuikkivat kuin niissä olisi kaukaisia tähtiä kirkkaalla yötaivaalla.


 Lakkasin kynnet ensin mustaksi La Femme Beautyn mustalla lakalla. Sen jälkeen laitoin kerroksen H&M:n Starstruck -glitterlakkaa. Lakassa on vaaleansinistä, vaaleanpunaista ja hopeista pientä glitteriä. Tämä oli ensimmäinen ostamani H&M:n lakka, jossa oli uudistunut pullo ja ilokseni huomasin, että myös sivellin oli uudistunut. Lakassa on nyt hyvä, hieman leveämpi sivellin. Eikä lakassa ole enää myöskään sitä rasittavaa koko pullon kokoista korkkia.

Sen jälkeen lisäsin vielä Silver-nimisestä H&M:n glitterlakasta isoja vaaleanpunaisia ja vaaleansinisiä glittereitä hieman sinne ja tänne. Isojen glittereiden lisäksi lakassa on pienenpientä monivärisenä säihkyvää glitteriä. Sitten laitoin vielä päällyslakan, etteivät glitterit jäisi röpelöisiksi.


Ensimmäisessä kuvassa kynnet näyttävät eniten siltä miltä ne todellisuudessakin näyttävät. Ihan kaikki kimallus ei siitäkään kuvasta kuitenkaan näy. Nämä lakkaukset olivat todella helpot tehdä, mutta näyttävät tosi upeilta. Näissä on hieman kolmiulotteinen vaikutelma, ihan kuin osa "tähdistä" olisi kauempana.


These nails are so beautiful. The glitters look like distant stars and stardust. These were so easy to do and the result was still so amazing. I only painted my nails black with La Femme Beauty's black polish. Then I added a layer of H&M's Starstruck. It's a glitter polish with pink, light blue and silvery small glitter. I also added a bit of H&M's another glitter polish called Silver. It has big pink and light blue glitters and tiny multicoloured glitter. Then I added a top coat.

Plääh, Starstruck-lakka (eli oikeanpuolimmaisin) ei näytä tässä kuvassa oikein miltään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti