torstai 5. kesäkuuta 2014

Lumenen ihanat hiekkalakat

Tämä on kyllä ensimmäinen kokoelma ikinä, jonka hankin melkein kokonaan. Kyseessä on siis jo kaupoista poistuva Lumenen hiekkalakkakokoelma. Miksi se poistuu, kysyn vain? Nämä ovat niin upeita ja niin helppoja. Kaksi kerrosta lakkaa, kerrokset kuivuvat nopeasti ja kynnet ovat upean koristeelliset ilman koristeluakin.


Toivottavasti Lumenelta tulee vielä uusi yhtä upea hiekkalakkakokoelma. Itse ostin siis viisi lakkaa näistä kahdeksasta ja olisin mahdollisesti ostanut vielä nuo puuttuvat kolme, jos olisin ne sopivaan hintaan jostain löytänyt. En ole niitä kolmea vain enää missään nähnyt.

Lisäksi tämä on ensimmäinen kerta kun ostin jostain lakasta toisen kappaleen. Ostin siis toisen vaaleansinisen Meren hiekkaa -lakan, kun näin sen poistokorissa. Tämä oli nimittäin mielestäni näistä kaikista upein. Aivan uskomaton kimallus. Ja koska näissä on vain 5 ml lakkaa enkä halua pelätä että lakka loppuu, ostin siis toisen.


Kuvassa kynsillä sekä Meren hiekkaa että Hiekkaa purossa -lakkaa. Tästä pääset näkemään koko jutun noista kynsistä. Kuvassa lakat eivät edes kimalla ihan niin hienosti kuin oikeasti.

Jos siis näin kesäjuhlien tienoilla miettii, mitä kynsilakkaa laittaisi, minä suosittelen kimaltavia hiekkalakkoja. Niillä ei oikein voi epäonnistua.

Lumene's liquid sand polish collection is the first polish collection I bought almost entirely. Only three polishes are missing because I can't find them from stores anymore. It's also the first time I bought two bottles of the same polish. I liked the pale blue Sea Sand polish very much but the bottles are small, only 5 ml, so I bought another. This liquid sand polish collection didn't stay in Lumene's permanent collection.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti