sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kynnet taas lakattuina (minulle) harvinaisella värillä

Oho. Eipä ollut tarkoitus pitää näin pitkää taukoa, kesän lämpö vain unohdutti kaiken muun ja sen jälkeenkin vielä venähti tauon puolelle. Olen iloisesti yllättynyt, että blogillani on yhä seuraajia näin pitkän tauon jälkeen. ^__^

Nyt kuitenkin asiaan, on tässä tullut nimittäin kynsiäkin lakattua.


Lakkasin siis kynteni, iiks, tummanpunaisella, eli värillä, jolla en yleensä lakkaa koskaan. En tiedä miksi, mutta en jotenkin vain ole osannut olla niin punaisilla kynsillä. Nyt kuitenkin päätin lakata tummanpunaisella, kun minulla kuitenkin on sen värinen lakka. (Tai itse asiassa ainakin kaksi.)

Käyttämäni lakka on Essencen Do you speak love?, joka peittää lähes täysin jo ensimmäisellä kerroksella ja kuivuu nopeasti. Laitoin kaksi kerrosta, jolloin lakka peitti täysin. Todella mukava lakka siis, ja pidin erittäin paljon myös leveästä siveltimestä. Ja nyt kun näin pitkän ajan päästä lakkasin punaisella, pidän tästä väristä kovasti kynsilläni, ehkä punaisen sävy vain on juuri se oikea. Tämä ei ole yhtään oranssiin vivahtava, vaan juuri sellainen todella tummanpunainen, viininpunainen ehkäpä. Oikeasti tummempi kuin kuvissa.


Koristeluakin täytyi tietenkin tehdä, mutten halunnut hirveästi peittää tätä punaista, vaan vain korostaa sitä. Sudin siis vain hieman Essien Belugariaa kynsien alkupäähän melko kuivalla siveltimellä. Belugaria on musta hiekkalakka, jossa on seassa isoja monivärisesti kimaltavia glittereitä. Koristeiden kanssa näistä tuli kivan dramaattiset kynnet.

Minulla on niin paljon asioita, joista haluan tehdä juttuja tänne blogiin. Kunpa vain olisi parempi valaistus, että saisin hyviä kuvia.   


I wasn't going to take this long break from blogging but somehow I just did. But now I show you my very red nails. I don't usually paint my nails this red but now I did and I like these. This red polish is Essence's Do you speak love? and it dries quickly and covers with two coats. Very good polish. I decorated my nails with Essie's Belugaria. I have so many things to blog about, I just wish I had better lighting in here so I could get good pictures easily.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti