perjantai 8. marraskuuta 2013

Uusia KoneHelsinki-lakkoja ja XL-leimasin

Koska yritän yhä löytää peittävää hyvin vaaleaa vaaleanpunaista lakkaa, innostuin kovasti kun näin tämän KoneHelsingin Light Summer -kokoelman vaaleanpunaisen lakan (LS06) Tokmannilla ja tietenkin ostin sen. Ja koska nämä lakat olivat Tokmannilla tarjouksessa ostin samalla myös toisen kivannäköisen lakan eli Wet Look -kokoelman hieman vaaleanpunertavan oranssin lakan (WL05). Myöhemmin hankin vielä pari saman merkin erittäin kirkasväristä mattalakkaa eli tämän keltaisen (M15), jota käytin viime kerralla esittelemissäni Halloween-kynsissä, ja violetin (M19).

Ha, tajusin yhtäkkiä näiden lakkojen nimiä katsellessani, että näissä nimissähän on tuo kokoelman lyhenne alussa. M eli Matte, WL eli Wet Look ja LS eli Light Summer. Olin ajatellut, että nuo nimet olivat vain joku epämääräinen kirjain- ja numeroyhdistelmä. Onko kukaan muu kokenut yhtä suurta valaistumista näiden nimistä vai onko tämä asia ollut ihan selvä heti ensivilkaisulla?


  Mattalakkoja olisi ollut myös sinisiä, vihreitä, punaisia ja pinkkejä, mutta sain pideltyä itseni aisoissa ja hankin vain nämä, koska sain muistutettua itselleni, että minulla on jo kyseisen väriset lakat, kiiltävinä lakkoina kylläkin, mutta nehän pystyy kyllä mattaamaan halutessaan. Uskomattoman kirkkaanvärisiä lakkoja nämä mattalakat kyllä ovat, joten jos kirkkaita värejä haluaa, suosittelen.

Tässä siis tämä neonkeltainen kynsille lakattuna. Kirkas kuin mikä. Kynsissä kaksi kerrosta lakkaa. 


Vaaleanpunaista Light Summer -kokoelman lakkaa en sen sijaan voi valitettavasti suositella. Lakka ei peitä edes kolmella kerroksella, joten kokeilin sitten lakata ensin valkoisella La Femme Beautyn lakalla ja sen päälle tällä. Tulos näytti hyvältä ja olin jo hetken aivan innoissani, vihdoin sain hyvin vaalean vaaleanpunaisen. Karu totuus paljastui hetken päästä, kun kokeilin oliko lakka kuivunut. No eihän se ollut. Vaikka odotin ties kuinka kauan, lakka ei kuivunut ja pystyin helposti rullaamaan lakan kokonaisuudessaan kynsiltäni. :( En tiedä mikä oli vikana, koska kun lakkasin pelkästään tällä vaaleanpunaisella, se kyllä kuivui ja valkoinen lakkakin oli ihan kuivunut ennen kuin lakkasin vaaleanpunaisella sen päälle. Täydellisen huono ostos siis. Höh.


Lakkojen lisäksi ostin vihdoin XL-leimasimen, jonka hankkimista olen jo kauan miettinyt. Itselläni kun on kovin kaarevat kynnet ja tavallisella leimasimella kuvioita on hankala saada kunnolla tällaisille kynsille. Kirjoittelen myöhemmin miten leimailu onnistui tällä leimasimella. 

I bought four new KoneHelsinki's polishes because they looked so nice. I have been searching very light pink polish, but unfortunately this KoneHelsinki's light pink polish doesn't cover at all. Then when I tried to paint first with white and then with this pink, this didn't dry at all, no matter how long I waited. :( I also bought XL stamper and I will tell later how it's working.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti