tiistai 28. tammikuuta 2014

Hermostuttavan glitteriset kynnet ja Peel Off Base

Ostinpa minäkin tämän IsaDoran Peel Off Basen, koska olisihan se tosi kiva jos glitterkynsilakat saisi helpommin kynsiltä irti. Tämän avullahan lakkojen pitäisi lähteä kynsiltä yhtenä liuskana pois.


Laitoin siis yhden paksun kerroksen Peel Off Basea joka kynnelle ja annoin kerrosten kuivaa niin kauan että ne muuttuivat läpinäkyviksi. Sitten laitoin kynsille enemmän glittereitä kuin olen koskaan aiemmin laittanut. Vähän alkoi kyllä hermostuttaa, että mitä jos nämä eivät sitten irtoakaan niin kuin pitäisi, millä ihmeellä saan nämä irti?


Ensin laitoin Peel Off Base -kerroksen päälle yhden kerroksen Technicin Bonanza-glitterlakkaa, jossa on pieniä sinisiä glittereitä läpikuultavalla mustalla pohjalla. Sitä ei kyllä lopputuloksessa hirveästi näy, koska se jäi lähes kokonaan kaikkien muiden glittereiden alle. Sen jälkeen aloin laittaa glittereitä vähän joka pullosta. Laitoin kolmea H&M:n glitterlakkaa eli moniväristä Bronzea, Silveriä, jossa on isoja vaaleansinisiä ja vaaleanpunaisia glittereitä ja Basement Chilliä, jossa on hopeisia ja violetteja isoja glittereitä. Lisäksi laitoin Gina Tricotin Top of the linesta kultaisia isoja glittereitä. Lisäksi töpöttelin hieman sinne ja tänne Golden Rosen 103 -lakkaa, jossa on kultaisella pohjalla roosan värisiä isoja glittereitä ja vielä hieman H&M:n kimmeltävää valkoista Snow Whitea. Lopputuloksena oli erittäin glitteriset, mutta mielestäni aika tyylikkäät kynnet.


Ei ole minun kynsilläni tosiaankaan koskaan ollut näin paljon glittereitä yhdellä kerralla. Hermostutti aika paljon, että nämä eivät lähdekään niin kuin luvattiin. Onneksi huoleni oli turha. Parin päivän päästä kahden kynnen lakat pompahtivat irti kokonaisina, mutta koska en halunnut vielä poistaa lakkoja, laitoin kynsille ohuet kerrokset Peel Off Basea ja painoin lakat takaisin kynsille. Ja taas pysyivät, kunnes parin päivän päästä parista muusta kynnestä pompahtivat lakat irti. Kiinnitin lakat jälleen kunnes lopulta sitten irrotin ne. Se kävi ihan helposti ja lakat irtosivat kokonaisina. Olisin voinut melkein säästää ne ja käyttää myöhemmin uudelleen, ne näyttivät ihan irrallaan olevilta tekokynsiltä.

Eli kyllähän lakat tämän Peel Off Basen kanssa huonommin pysyvät, mutta aika hyvin kuitenkin. Mutta ei tällaisia glitterkynsiä muuten tulisi tehtyä ellei käyttäisi tätä Peel Off Basea, koska näiden irrottamisessa pelkällä kynsilakanpoistoaineellahan menisi järki. Joko sen takia, että joutuisi liian kauan haistelemaan kynsilakanpoistoaineen höyryjä tai vain pelkästä ärsyyntymisestä. :)  


Tässä siis lakat. Golden Rosen lakkapullo kiiltää niin, ettei sen väri edes näy kunnolla. Aina ei kuvaaminen oikein onnistu.

 This time I used more glitter than I have ever used. This was because I wanted to know if IsaDora's Peel Off Base really works. First I put one layer of Peel Off Base and let it dry. Then I used seven different glitter and shimmer polishes. I liked the result but I was quite nervous because what if this stuff doesn't work? This much glitter doesn't come off easily. Luckily it did work and these came off very easily. But because of Peel Off Base, the polish didn't stay on my nails very long. On some nails the polish just came off suddenly after few days but I put them back using a little bit of Peel Off Base.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti