maanantai 10. helmikuuta 2014

Kimaltavat hiekkakynnet pikku koristuksella

Tällä kertaa kynsillä pariakin eriväristä hiekkalakkaa samalla kertaa, koska nämä lakat ovat niin kauniita. 

Ensin lakkasin siis osan kynsistä Lumenen vaaleansinisellä hiekkalakalla. Lakka on nimeltään Meren hiekkaa. Tämä on aivan upea lakka, kimaltaa uskomattomasti, tässä on vaaleansinisen kimaltavan hiekan lisäksi hopeisia glittereitä. Sen jälkeen lakkasin yhden kynnen toisella Lumenen hiekkalakalla eli Hiekkaa purossa -nimisellä lakalla. Tämäkin on tosi hieno lakka, vaalean kullan värinen, jossa on myös noita hopeisia glittereitä. Tämä ei kimalla ihan yhtä kovasti kuin Meren hiekkaa -lakka, mutta kimaltaa kyllä silti. Molemmat peittivät kahdella kerroksella ja kuivuivat nopeasti.

Molemmat näistä hiekkalakoista sopisivat tosi hyvin esimerkiksi nyt lähestyvien Vanhojentanssien lakoiksi. Ei tarvitsisi edes koristella millään, kun näyttävät niin upeilta yksinäänkin. En vain tiedä myydäänkö näitä lakkoja enää. :(


Viimeisen kynnen lakkasin valkoiseksi CCUK:n Snow White -lakalla, joka ei valitettavasti ole kovin peittävää. Kolmella kerroksella saa ihan hyvän tuloksen, mutta lakan ongelmana oli, että seuraavaa kerrosta levitettäessä edellinen kerros meinasi lähteä siveltimeen, joten lakkaa piti sutia varovasti. Lakka ei myöskään kuivunut kovin nopeasti.


Sitten leimasin valkoiselle kynnelle mustalla Konadin lakalla kuvion Cheekyn Princess Charming XL-laatasta. Kuvion päälle laitoin päällyslakan ja hopeista W7:n Silver Dazzle glitterlakkaa. Tätä glitterlakkaa kannattaa laittaa varovasti, jos haluaa vain vähän glittereitä, koska niitä tulee paljon heti kerralla ja lisäksi glitterit kiinnittyvät heti siihen kohtaan mihin on ne ensiksi laittanut. Eli jos johonkin kohtaan kynnellä on tullut vahingossa paljon glittereitä, niitä on ihan turha yrittää enää siirtää siveltimellä. Lakka kuivuu nopeasti. Lisäsin vielä kynteen pienet pisteet Meren hiekkaa -lakalla ja laitoin päällyslakan tälle kynnelle, muille kynsille en laittanut päällyslakkaa.   


Tykkäsin näistä kynsistä tosi paljon, nuo hiekkalakat ovat niin upeita ja onnistuin mielestäni kivasti tuon nimettömän kynnenkin koristelussa.

This time I used two different liquid sand polishes from Lumene. Light gold polish called Sandy Brook and light blue called Sea Sand. These are so shiny and amazing. :) To one of the nails I put three layers of CCUK's Snow White. This doesn't cover very well. Then I stamped an image from Cheeky's XL plate Princess Charming to the nail and added also a bit of W7's Silver Dazzle glitter polish. I did the dots with Sea Sand polish. I really like these nails because these liquid sand polishes are so beautiful.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti