perjantai 7. maaliskuuta 2014

Hopeaa kultasilauksella

Tein tällä kertaa toisinpäin kuin näissä kultaisissa kynsissä. Lakkasin nyt kynnet hopeisiksi ja töpöttelin vielä päälle hieman kultaista Lumenen Täydellinen hetki -lakkaa. Sen jälkeen leimasin kynsiin kuviot Konadin mustalla lakalla. Kuviot ovat Cheekyn Princess Charming XL-laatasta.


Hopeisena lakkana käytin Wet n Wildin Fergie-kokoelman Going Platinum -lakkaa, jossa on seassa hieman kultaisia hippuja. Kulta näkyy pullossa, mutta valitettavasti kynsillä sitä ei näy oikeastaan lainkaan. Vielä valitettavampaa on, että lakkoja poistaessa kultahiput sitten lopulta tulivat näkyviin. Ne olivat olleet piilossa hopeisen lakan alla ja kiinnittyneet kynsiini niin etteivät irronneet hyvällä eivätkä pahalla. Edes raaputtaminen ei auttanut. Seuraavat lakat täytyi siis vain laittaa kultaisten hitujen päälle.


Näistä ei tullut mielestäni yhtä hienot kuin niistä kultaisista kynsistä johtuen noista leimauksista. Tämä kuvio ei vain ole mielestäni yhtä hieno kuin se jonka leimasin niihin kultaisiin. Tuosta pohjaväristä kyllä tykkäsin. Hopea ja kulta sopivat tosi hyvin yhteen.


This time I painted my nails with Wet n Wild's silvery Going Platinum from the Fergie collection and dabbed a bit of golden Lumene's Preciousness on top of it. Then I stamped an image on the nails from Cheeky's Princess Charming XL plate. These nails are similar to these nails which I did before. They just had a golden base and a bit silver and of course different image. I liked the golden ones more just because the image I stamped on them was prettier.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti