perjantai 28. maaliskuuta 2014

Lempeän lilat kynnet hopeisilla sirpaleilla

Käytin näihin kynsiin Orlyn vaaleanlilaa Bon Bon -lakkaa. Lakka on ihanan hempeänvärinen ja olen iloinen, että ostin sen (alennuskorista), vaikka ensin epäilinkin, että se olisi samanvärinen kuin joku lila lakka, joka minulla jo on. Mutta ei se ollut.


Bon Bon on erittäin läpikuultavaa lakkaa ja peittäviin lakkauksiin tarvitaan 3 tai 4 kerrosta. Lakka kuitenkin kuivuu melko nopeasti. Tykkään tästä lakasta kuitenkin erityisesti siksi, että sen lisäksi että tämä peittävä lakkaus on kaunis, myös kahdella kerroksella saa kynsiin tosi kivan läpikuultavan lilan värin. Kuvien kynsissä lakkaa on siis 3 tai 4 kerrosta, riippuen siitä kuinka paksuja kerroksia laitoin. Osaan riitti 3 kerrosta.


Lakkojen päälle laitoin Tiimarista ostamiani hopeisia glittersirpaleita. Kokeilin tällä kertaa laittaa koristeet kynnen "takaosaan" enkä kärkeen kuten teen yleensä. Pidin tästäkin tavasta. Sirpaleiden päälle jouduin laittamaan kaksi kerrosta päällyslakkaa, muuten ne tuntuivat liian teräviltä.


This time I used Orly's lilac coloured polish called Bon Bon. It's very cute colour. 3 or 4 layers are needed for full coverage, but with 2 layers you get beautiful see-through finish. I decorated my nails with silvery shards and I liked these nails a lot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti