perjantai 9. toukokuuta 2014

Hiekkakynsiä ja glitterkynsiä

Kimaltavia kynsiä siis tiedossa. Valitettavasti vain joskus kynsien kuvaaminen ei vain onnistu sitten millään. Mutta koska kuitenkin halusin kuvata nämäkin kynnet, tällaiset niistä kuvista sitten tuli. Huoh. Näissä kuvissa värit hävisivät jotenkin melkein kokonaan.


Nimettömissä alla Gina Tricotin tummanvihreä Forest Night ja päällä H&M:n Starstruck, joka on monivärinen glitterlakka. Keskisormissa alla Flormarin hieman kimmeltävä tummanvioletti MG07 ja päällä Technicin siniglitterinen Bonanza.

Muissa kynsissä on Lumenen Rantahiekassa-hiekkalakkaa. Rantahiekassa-lakan pohja on hyvin tumma ruskea ja lakka kimaltaa puna-oranssina. Pullossa lakan pohja näyttää mustalta, mutta kynsillä se on selvästi tummanruskea. Itse olisin toivonut, että lakan pohja olisi ollut musta myös kynsillä. Pullossa lakka myös näyttää kimaltavan jossain valossa pinkinsävyisenä, mutta kynsillä tämänväristä kimallusta ei kuitenkaan näy, mikä on tietenkin harmi. Mutta on lakka kaunis tällaisenakin.


Tykkäsin kovasti näistä lakoista yhdessä, Lumenen hiekkalakan väri vain alkoi aika nopeasti kulumaan haaleammaksi. Epäilen, että lakan väri ja kimallus voisi tulla hyvin esiin myös jos siihen laittaisi päällyslakan päälle, eikä lakan väri pääsisi silloin myöskään haalistumaan. Hiekkapinta tietenkin häviäisi, mutta ainakaan väri ei haaltuisi.


Parhaiten lakkojen värit näkyvät lakkapullojen kuvassa. Hieman epäonnistunutta valokuvausta tällä kertaa. Ensi kerralla ehkä paremmin. (Tällä kertaa en tehnyt erityisiä Euroviisukynsiä niin kuin viime vuonna, mutta edellisen vuoden kynnet pääsee näkemään tästä. Noiden kynsien värikkyys ilahduttaa minua edelleen.)

My photos of these nails suck badly. But here are the photos anyway. I liked these nails but not the photos. :( I didn't do Eurovision nails this year but here you can see my last year's Eurovision nails.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti