sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Ruusunpunaiset nuottikynnet

Ostin Gina Tricotin ruusunpunaisen lakan ja halusin heti kokeilla sitä. Lakka on nimeltään Roses, joka sopii hyvin nimeksi, ja se peittää kahdella kerroksella. Ostin samalla myös tämän Gina Tricotin valkoisen White-lakan, koska sitä on niin kehuttu ja kyllä se kahdella kerroksella peitti, kunhan ensin vähän sekoitteli lakkaa pullossa.


Keskisormen kynnen lakkasin La Femme Beautyn mustalla lakalla ja päälle laitoin hopeista W7:n Silver Dazzle -glitterlakkaa. Valkoiseksi lakatun nimettömän kynnen koristelin väliaikaisella kukkatatuoinnilla, jonka päälle vielä leimasin nuottikuvion. Leimattu kuva hieman levisi päällyslakkaa laittaessani, mutta ei nyt sentään kauhean pahasti. Vahvistin tatuoinnin reunoja vielä mustalla lakalla, koska minusta tuntui sillä hetkellä siltä. En tiedä olisiko kannattanut, mutta tehty mikä tehty.  


Lopputuloksesta tykkäsin kovasti, värit sopivat kivasti yhteen ja näistä kynsistä tuli noiden nuottien ja kukan ansiosta jotenkin runolliset. :)


This time I painted one nail black and added W7's Silver Dazzle over it. One nail I painted white and stamped notes to it with black and added a temporary tattoo flower. My other nails I painted with Gina Tricot's Roses which is a very rosy colour. :) And I liked the result very much.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti