perjantai 11. heinäkuuta 2014

Kynnet hiekkarannalle

Nämä kynnet sopivat tähän aurinkoiseen ja lämpimään säähän. Värit ovat kuin hiekkarannalta.


Nimettömissä ensin kerros valkoista lakkaa, jolla saa paremmin esiin tuon Seppälän Mint Wayn värin. Valkoisen päällä Mint Wayta kaksi kerrosta. Sen päälle olen vielä töpötellyt Gina Tricotin Crushed Pinkiä, jossa on tuollaisia epäsäännöllisen muotoisia monissa väreissä kimaltavia lärpäkkeitä. Jouduin töpöttelemään lakan, koska se on koostumukseltaan kuin liisteriä, eikä meinaa kuivua millään, jos sen laittaa lakan siveltimellä. Sen päällä päällyslakka. Tuloksena ihana jännästi hohteleva vaaleanturkoosi.

Keskisormissa Maybellinen hopeista Light Up hiekkalakkaa, joka peittää kahdella kerroksella. Tässä on seassa isompiakin glittereitä. Kimaltaa hienosti.

Muissa kynsissä on alelöytöäni eli Kicksin Sugar Canea, joka on hienoisesti kimaltava hiekkalakka. Lakka peittää kahdella kerroksella, joskin joihinkin kynsiin olisi tarvittu kolmaskin kerros, koska sudin lakkaa hieman liian kauan ja ensimmäisestä kerroksesta lähti vähän lakkaa pois. Lakan väri on kaunis hiekkarannanvaalea.


Näistä tuli tosi kivat ja kesäiset, sopivat tähän ihanan aurinkoiseen ilmaan.


I made summer nails this time. These remind me of sunny beach and sparkly blue water. Silvery polish is Maybelline's Light Up. Light turquoise is Seppälä's Mint Way. On top of it is Gina Tricot's Crushed Pink. Other nails are painted with Kicks's Sugar Cane.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti