maanantai 8. huhtikuuta 2013

Lumikkikynnet

Näihin kynsiin sain idean ostamastani H&M:n Disney Snow White -lakasta. Lakka kun oli selvästi luotu Lumikki-aiheisiin kynsiin. Pullossa lakka on valkoista ja kimaltelevaa, mutta kynsille laitettuna se näyttää hieman hopeiselta. Kahdella kerroksella sai peittävän lakkauksen. Halusin lakan kuitenkin olevan enemmän valkoiseen kuin hopeaan vivahtavaa, että se sopisi Lumikin ihon väriksi, joten lakkasin kynnet ensin valkoisella Wet n Wild:in French White Creme -lakalla ja sen jälkeen vasta laitoin yhden kerroksen Snow White -lakkaa, jolloin lakka näytti siltä miltä se pullossakin näyttää. Lumikin ihonhan piti olla valkoinen kuin lumi ja nyt se sitten on: valkoinen ja kimmeltävä. Vaikkakaan Lumikin iho ei kyllä tainnut kimmeltää..


I got an idea to these Snow White themed nails from the Snow White nail polish that I bought from H&M. Because Snow White's skin was said to be white as snow, I used the polish as Snow White's skin tone. First I painted my nails with Wet n Wild's French White Creme polish and then with this Snow White polish. I used white under this polish because two coats of this polish made the result too silvery and one coat didn't cover enough. 

I used acrylic paints to paint all the Snow White themed things on my nails. Over the red acrylic paint I added red polish by Maybelline called Red Seduction. That made the red parts look really great. I painted sleeping Snow White's face on one nail and there you can see her "black as ebony hair". On other nail I painted her "red as the rose" lips. Poisonous apple had to be on one nail and little bit of nature on the other nail, because Snow White loved the nature. And of course I added notes to couple of the nails, because Snow White likes to sing a lot in the Disney film. I made the notes on little finger with Konad plate m73.Lumenvalkoisen ihon lisäksi kynsillä on kuvattuna Lumikin huulet, jotka olivat punaiset kuin ruusun terälehdet. Ja tietysti hiukset mustat kuin eebenpuu. Yhdelle kynnelle täytyi tietenkin maalata myrkytetty omena, sehän Lumikin sai nukahtamaan. Ja koska Lumikki lauloi mielellään, laitoin hieman säveliä sinne ja tänne. Ja tietenkin myös hieman luontoa kukikkaan puun muodossa, koska metsän keskellähän Lumikki asusteli ja lauloi.

Koska tiesin, että nyt helposti mokaan, kun teen niin pieniä yksityiskohtia, kuten vaikka Lumikin silmiä ja kulmakarvoja, käytin kynsissä akryylimaaleja. Maalit ovat käteviä, koska ne voi pyyhkiä vedellä pois kun tekee virheen, kunhan vain pyyhkii heti. Kynsilakalla tehtyjä virheitä ei niin vain poisteta.


Pikkurillin kynnen koristelin leimaamalla Konad-laatasta m73 nuotteja kynteen Lumikin laulua kuvaamaan. Leimauslakkana käytin Lumenen mustaa Sametin kosketus -lakkaa. 

Nimettömään maalasin osan Lumikin kasvoista. Lumikin ruusunpunaiset huulet vaativat kokonaan oman kyntensä. Maalasin huulet ensin punaisella akryylimaalilla ja sen jälkeen Maybellinen Red Seduction -lakalla, jolloin niistä tuli upean punaiset. 

Keskeneräiset kynnet. Punaista akryylimaalia ei ole vielä peitetty lakalla.
Keskisormeen maalasin yläosan nukkuvan Lumikin kasvoista. Ensin töpöttelin kynnen yläosan hopeanvärisellä lakalla, ettei kasvojen tausta olisi samanvärinen kuin Lumikin iho. Sitten maalasin mustalla akryylimaalilla Lumikin hiukset, kulmakarvat ja suljetut silmät. Silmäluomet maalasin mustasta ja valkoisesta maalista sekoittamallani harmaalla. Rusetin maalasin punaisella akryylimaalilla ja sen jälkeen lakkasin senkin Maybellinen punaisella lakalla. Rusettikin onnistui tällä kertaa mukavasti, en tiedä miksi sen tekeminen oli niissä vaaleankeltaisissa rusettikynsissä niin vaikeaa.

Etusormeen maalasin myrkytetyn omenan ensin punaisella akryylimaalilla ja sen jälkeen lakkasin sen punaisella lakalla, jolloin sain omenasta erittäin punaisen ja myrkyllisen näköisen. Omenan kiiltopisteeksi käytin Snow White -lakkaa. Ja lisätäkseni hieman salaperäistä hehkua omenaan, töpöttelin lyijynharmaata kimaltavaa Flormarin magneettilakkaa omenan ympärille ja lisäsin vielä hieman punaista irtoglitteriä tuomaan jännitystä.    


Peukalon kynnen päähän töpöttelin ensin hieman hopeista lakkaa (lakan merkki kulunut pois pullosta) ja sen jälkeen maalasin ohuella siveltimellä ja mustalla akryylimaalilla pari nuottia ja puun, johon tein vielä kukkia samalla punainen maali/punainen lakka-yhdistelmällä. Samantapaisia puitahan tein myös Aamunkoitto-kynsiin. Sitten vielä laitoin kukkiin pienet pisteet Snow White -lakalla ja joka kynteen La Femme Beautyn päällyslakan ja valmista tuli. Akryylimaalien värit pääsevät kunnolla esiin vasta kun kynsiin laittaa päällyslakan, värit aivan kirkastuvat. Ja maalithan eivät muutenkaan pysy kynsillä, ellei niihin laita päällyslakkaa päälle.


Onnistuin näissä kynsissä mielestäni yllättävän hyvin, yhdet onnistuneimmista koristeluistani. Sain tällä kertaa maalattua paljon ohuempia viivoja kuin aiemmilla kerroilla kun olen käyttänyt akryylimaaleja, mistä olen hyvin tyytyväinen.

Käyttämäni lakat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti