torstai 25. huhtikuuta 2013

Koralliset kuviokynnet

Halusin korallinpunaisen kynsilakan ja löysin juuri oikean värisen näistä Seppälän uusista kynsilakoista. Lakassa on erittäin leveä sivellin, vähän turhankin leveä, koska sitä on jopa hieman hankala laittaa takaisin pulloon niin, etteivät siveltimen harjakset ottaisi pullon suuhun. Itsehän siis pidän leveistä siveltimistä, mutta tämä oli jo vähän liikaa.

 I found the perfect coral coloured nail polish from Seppälä. I have also purchased three XL-sized stamping plates. I bought them from Amazon. And of course I wanted to test them right away. I used images from C and H plates on these nails. After I had stamped the images on my nails I dabbed some white polish on top of them with makeup sponge. Then I added matte topcoat (by Rimmel) on my nails.Lakkasin siis kynteni tällä uudenuutukaisella korallilakalla, jolla ei valitettavasti ole mitään nimeä. Laitoin lakkaa vain yhden kerroksen ja se peitti lähes täydellisesti. Lakka kuultaa vain hieman läpi. Kahdella kerroksella saisi varmasti täysin peittävän tuloksen, itse kuitenkin pidin tästä hieman läpikuultavasta lakkauksesta, joten en laittanut toista kerrosta. Lakka myös kuivui nopeasti.


Halusin samalla kokeilla toista uudenuutukaista hankintaani, nimittäin uusia isoja leimauslaattojani. Nämä on ostettu Amazonilta, mutta huomasin, että näitä myydään myös CesarsShopissa. Omat XL-leimauslaattani ovat A, C ja H.
 Ongelmaksi muodostuikin lopulta vain se, mitä kuviota olisin kokeillut näistä kaikista vaihtoehdoista. Lopulta päädyin käyttämään kahta kuviota C-laatasta ja kolmea muuta H-laatasta. Leimaukset tein Wet n Wild:in French White Creme -lakalla. Leimaukset näyttivät kuitenkin hieman sekavilta, koska ne olivat kaikki vähän erilaisia, joten töpöttelin vielä hieman valkoista lakkaa kynsille ja mattasin lopuksi kynnet Rimmelin mattalakalla. Ihan mukavannäköiset näistä lopulta tuli, vaikka epäilin kyllä jo että pilasin lakkaukset noilla erilaisilla leimauskuvioilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti