lauantai 30. maaliskuuta 2013

Pääsiäispupujen pääsiäismunajahti kynsillä

Näin pääsiäisen aikaan täytyi tietenkin tehdä pääsiäiskynnet. Koristelin siis kynnet pääsiäismunilla, -pupuilla ja pajunoksilla. Pupuihin otin mallia cutepolishin YouTube-videosta, mutta piirsin pupuille vielä suun, että ne näyttäisivät iloisemmilta. Tässä linkki cutepolishin pupukynsiin.


Ensin lakkasin kynnet Color Clubin Edie-lakalla. Kahdella kerroksella sai peittävän lakkauksen. Tämä on ainut Color Club -lakkani ja tämäkin on minikokoinen. Ostin lakan osittain sen takia, että halusin kokeilla ovatko nämä Color Clubin lakat oikeasti niin hyviä, kun niin monet bloggaajat käyttävät näitä. Ja olihan tämä ihan hyvä lakka, levittyi kivasti kynnelle, mutta alkoi kyllä lähtemään kynsien päästä heti kun olin käynyt suihkussa, kun en ollut vielä laittanut päällyslakkaa. Ei siis kovin kestävää, eli en tiedä ovatko Color Clubin lakat sen parempia kuin jotkut edullisemmat lakat. Värivalikoima Color Clubin lakoissa sen sijaan on laaja ja monet väreistä kyllä kiinnostaisivat minua. Edie-lakankin väri oli kiva, vähän neonvärinen vihreä.


Värilakan jälkeen lakkasin kynsiin valkoisella La Femme Beautyn lakalla puput. Pupujen nenät, silmät ja muut tein koristelupuikon avulla. Pupuista tuli tosi veikeät, kun niille piirsi suut. Ne näyttävät siltä, että ne menevät kohta haukkomaan noita pääsiäismunia.  


Nimettömään tein koristelupuikolla kolme eriväristä pääsiäismunaa, jotka koristelin valkoisella Aden Cosmeticsin koristelulakalla, jossa on pitkä ja ohut sivellin. Pääsiäismunien väreinä käytin Yes Loven vaaleanviolettia ja puuterinväristä lakkaa ja lisäksi Gina Tricotin Sunnya.

"Namia, pääsiäismunia.."
Etusormen kynteen tein ohuella siveltimellä ja ruskealla H&M:n Dust & Diamonds -lakalla pajunoksan. Pajunkissat tein valkoisella lakalla ja koristelupuikolla. Kaikkien päälle lakkasin tietenkin vielä kerroksen La Femme Beautyn päällyslakkaa.


Hyvää pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti