sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Hempeänlilat rusettikynnet

Huomasin jokin aika sitten, että Seppälään oli tullut uusia kynsikoristeita, joiden joukossa oli myös rusetteja, ja nehän tietenkin kiinnostivat minua heti, koska edelliset kynsiin tarkoittamani rusetit olivatkin liian isoja ja taipumattomia. Rusetteja oli kolme erilaista pakkausta. Yhdessä oli pelkkiä mustia rusetteja, toisessa vaaleanpunaisia ja valkoisia ja kolmannessa vihreitä, keltaisia ja sinertäviä. Ostin hetken mietinnän jälkeen vaaleanpunaisia ja valkoisia rusetteja sisältävän paketin. Paketti itsessäänkin oli jo hieno.


I bought new bows (from Seppälä) because the ones I had bought before didn't work on my nails because they didn't bend at all and they were too big. (Here you can go to see them and the bows that I painted instead.) These new bows were very good, but got dirty too easily because they were made of rubber. And after they had gotten dirty, they looked awful. :( But anyway, I painted my nails with Sally Hansen's Greige Gardens which is very nice lilac polish. Three coats of polish are needed for full coverage but the polish dries quickly. Then I glued the bows on my nails and painted nails and bows with topcoat. Topcoat just didn't last on the bows and they got dirty anyway. But while the bows were clean, the nails looked very sweet and lovely. :)

Rusetit osoittautuivat kumisiksi ja sen takia kivan joustaviksi. Lisäksi ne olivat pienempiä kuin edelliset hankkimani rusetit. (Tästä pääset toisiin tekemiini rusettikynsiin.) Ja kynsille laitettuna rusetit olivat mahdottoman suloisia. :)


Lakkasin kynnet Sally Hansenin Greige Gardens -lakalla. Tällä kertaa halusin täysin peittävän tuloksen, jolloin lakkaa täytyi laittaa kolme kerrosta. Lakka kuitenkin kuivui nopeasti. Lakka näyttää kynsillä tummemmalta kuin pullossa. Väri on kuitenkin hieno, hieman harmaaseen vivahtava violetti.


Valitettavasti näissäkin ruseteissa oli oma ongelmansa. Koska rusetit ovat kumia, ne likaantuvat todella helposti kun ne vähänkin hinkkautuvat johonkin (vähän kuin pyyhekumit) ja samalla vaaleanpunaisista ruseteista lähtee väriä. Vaaleanpunaiset rusetit ovat siis vain värjättyjä valkoisia rusetteja. Lisäksi näistä voi lähteä pikku palasia irti. Itse lakkasin päällyslakalla rusettien päälle, etteivät ne likaantuisi, mutta päällyslakka irtosi niistä tosi helposti jo saman päivän aikana, jolloin ne likaantuivat silti. Oma päällyslakkani oli La Femme Beautyn. En kokeillut lakata eri merkkisillä päällyslakoilla rusetteja, eli en tiedä olisiko jonkun muun merkkinen päällyslakka pysynyt ruseteissa. Vaikea sanoa. Kannattaa kuitenkin lakata rusettien päältä, koska rusetit näyttivät tosi rumilta likaisina, eikä likaa saanut irti kuin nyppimällä ruseteista pieniä paloja irti.   


Pidin siis ruseteista, mutta ne vain eivät olleet kovin pitkäikäisiä koristeita. Kokeilin kiinnittää rusetit ensin vain laittamalla päällyslakkaa niiden pohjaan ja painamalla ne kynnelle, mutta eivät ne kovin hyvin sillä tavoin pysyneet. Liimaa näihin pitää käyttää.

Kynsistä tuli kyllä tosi kauniit näillä ruseteilla koristeltuna. Harmittaa kauheasti, että rusetit likaantuivat niin nopeasti.

2 kommenttia: