keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Kuivashampoiden loppukatsaus

Huomasin, etten ollut kirjoittanut mitään loppukatsausta kuivashampoista, joita arvioin aiemmin eli Four Reasonsin, Garnierin, Sunsilkin ja Girlz Onlyn tuotteista. Kirjoitan sen siis nyt. Kerron samalla myös hieman viidennestä kuivashampoosta eli Schwarzkopfin sellaisesta. Siitä minulla ei valitettavasti ole kuvaa. Olen ennen blogin aloitusta käyttänyt monia muitakin kuivashampoita, mutta kirjoitan niistä sitten jos taas joskus ostan niitä, että minulla on niiden ominaisuudet tuoreessa muistissa. 


Pelkkänä kuivashampoona paras näistä neljästä oli mielestäni Girlz Onlyn kuivashampoo. Hiuksista tosiaankin tuli aivan puhtaan näköiset, kuin olisi juuri pessyt hiuksensa. Tuotteen tuoksu olisi vain saanut olla miedompi. Oma pulloni alkoi kyllä vuotaa yhdessä vaiheessa tuotetta oudosti metalliosien välistä, mutta ehkä se oli vain joku viallinen pullo.


Mielestäni Girlz Onlyn kanssa yhtä hyvä kuivashampoo on Schwarzkopfin got2b rockin'it (josta siis minulla ei nyt ole kuvaa). Puhtaan näköistä siis tulee todella hyvin. Kumpikaan ei tuonut hiuksiin rakennetta, ainoastaan teki hiukset todella puhtaan näköisiksi. Schwarzkopfin kuivashampoon pullossa vain tuntui olevan sellainen ongelma, että se tyhjeni itsestään. En tiedä onko tuotteessa vielä tätä ongelmaa, kun en ole kyseistä tuotetta ihan viime aikoina käyttänyt. Myös Schwarzkopfin kuivashampoossa oli voimakas tuoksu, mutta mielestäni ihan miellyttävä sellainen.


Four Reasonsin Hair powder taas on vain ihan huippu. Se on siis hiuspuuteri ja kuivashampoo yhdessä. Kun sitä laittaa puhtaisiin hiuksiin, se tuo niihin rakennetta ja tuuheutta ja lisäksi hiukset pysyvät sen ansiosta puhtaan näköisinä monta päivää, kun muuten ainakin minä joutuisin pesemään hiukseni joka toinen päivä, koska ne alkavat näyttää likaisilta. Tällä saa tietenkin myös jo likaisen näköisistä hiuksista puhtaamman näköiset. Tässä tuotteessa on sitä jotain. :) Ohessa on myös kuva siitä miltä sarjan pullot nykyään näyttävät. Ylimmässä kuvassa on vanhemman pullon kuva. Ainut hieman ikävä puoli tuotteessa on, että hiukset tulevat hieman nihkeän tuntuisiksi. Mutta sen kyllä kestää. 

En välttämättä siis edes tarvitsisi Four Reasonsin kuivashampoon/hiuspuuterin lisäksi muita kuivashampoita. Jos kuitenkin jonkun valitsisin sen lisäksi, se olisi tuo Schwarzkopfin got2b rockin'it, koska pidän sen tuoksusta enemmän kuin Girlz Onlyn kuivashampoon.


Näistä kahdesta muusta kuivashampoosta eli Garnierin ja Sunsilkin omasta sanoisin vielä sen verran, että Sunsilkin kuivashampoo oli ihan ok, muttei lähellekään yhtä hyvä kuin esim. Schwarzkopfin. Garnieriä taas en ostaisi uudelleen, koska se teki päänahkani kipeäksi, eikä muutenkaan ollut kovin hääppöistä kuivashampoota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti