tiistai 4. kesäkuuta 2013

Ruusukultaiset kynnet

Olin jo jonkun aikaa katsellut A Englandin She walks in beauty -lakkaa sillä silmällä, mutta sen hinta kirpaisi, varsinkin kun sen olisi joutunut tilaamaan nettikaupasta ja tietenkin postikulut tulisivat vielä hinnan lisäksi. Kun sitten näin Seppälässä Golden Rosen Jolly Jewels -sarjan lakan 103, joka näytti lähes samalta kuin She walks in beauty, nappasin sen äkkiä ostoksiini. Lakan pohjaväri on siis kultahippuinen ja lisäksi lakassa on suurempia ja pienempiä roosanvärisiä glittereitä. Kahdella kerroksella sai peittävän lopputuloksen ja lakka kuivui nopeasti. 


I had been wanting to buy A England's She walks in beauty polish for a while but it's quite pricey, so I hadn't bought it. When I found Golden Rose's polish number 103 which looked just like it, I of course bought it right away. I think this Golden Rose polish is a bit warmer coloured than She walks in beauty. But it looks nice anyway. But because of all the glitters, this polish was veeeery difficult to remove.

Olin odottanut että roosanväriset glitterit olisivat olleet vähän kylmemmän värisiä, samoin kultainen pohjaväri. Mutta on tämä kaunis lakka näinkin, roosat glitterit näyttävät ruusukultaisilta kultaisella pohjalla. Kynnet näyttävät varsinkin vähän kauempaa katsottuna siltä kuin ne olisi päällystetty lehtikullalla. Kuvista katsottuna tuo A Englandin She walks in beauty -lakka vaikuttaisi olevan juurikin vähän kylmemmän värinen kuin tämä lakka, mutta muuten samanlainen.


Laitoin kynsiin lisäksi päällyslakan, koska kynnet jäivät glitterien takia joistain kohdista röpelöisiksi. Kannattaa tätä lakkaa laittaessaan olla tarkkana, ettei isoja glittereitä jää osittain kynnen ulkopuolelle. Ne näyttävät ikävältä ja niitä räplää huomaamattaan vähän väliä ja lopputuloksena on sitten raapinut lakasta osan pois. 

Itse en taida enää koko kynsiä tällä lakalla lakata, lakan poistaminen oli nimittäin yhtä tuskaa. Tiesin sen kyllä jo lakkaa laittaessani, koska siinä oli niin paljon glittereitä. Käytän tätä tästä lähtien vain koristeluun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti