sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Lakkoja lakkoja Seppälän mattalakkoja..

Ääks. Ostin taas kynsilakkoja. Tällä kertaa näitä uusia Seppälän mattalakkoja. En voinut vastustaa kun ne olivat niin kauniin värisiä. Ostin siis kolme, onneksi siellä oli edes kolme kahden hinnalla -tarjous.


Näihin Seppälän Nails-lakkoihinkin oli tullut nyt nimet, mikä on kiva juttu. Ostin siis vaaleanpunaisen Day dreamin, tuollaisen turkoosin Mint wayn ja aivan uskomattoman neonoranssin Neon coral -lakan. Tuo oranssi on kyllä tosi upean värinen. Vaaleanpunainen lakka näyttää tuossa pullokuvassa jostain syystä hieman harmahtavalta.

I bought new nail polishes again. I just couldn't stop myself when I saw these new matt polishes in Seppälä. The first one is called Day dream, the second one is Mint way and the third is Neon coral and it's just so amazing colour. So bright. I have only tried the first one of the polishes. I also bought little nail art bows.

Lisäksi hankin vielä lisää rusetteja, nyt näitä keltaisia, vihreitä ja sinertäviä sisältävän pakkauksen. Ne mustatkin rusetit olisivat olleet hienoja, mutten ole nähnyt niitä enää missään Seppälässä missä olen käynyt.


Olen ehtinyt kokeilla vasta tuota vaaleanpunaista lakkaa ja olin toivonut, että se olisi yhtä vaaleaa kynsillä kuin se näyttää tuossa pullossa olevan, mutta ei se ihan ole. Lakkaa piti laittaa kaksi kerrosta, että se peitti ja ainakaan silloin se ei ollut enää niin vaaleaa kuin miltä se pullossa näyttää. Minulla kaksi kerrosta ei ihan riittänyt peittämään kaikilla kynsillä, koska kynteni ovat hieman uurteiset. Pikkusormessa ja nimettömässä lakka peittää, mutta keski- ja etusormessa ei aivan, kuten kuvasta voi huomata. Lakkakerrokset kuivuivat nopeasti, mistä pidin kovasti.

Pitää kokeilla tätä vaaleanpunaista vielä vaikka valkoisen aluslakan kanssa, jos se sitten näyttäisi vaaleammalta. Pidän kyllä tuostakin miltä se kahdella kerroksella näyttää, mutta olisin halunnut sellaisen oikein vaalean vaaleanpunaisen lakan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti