maanantai 12. elokuuta 2013

Uusia lakkahankintoja

On hankala vastustaa uusia lakkoja, kun ne aivan huutavat nimeäni. : ) Kynsilakoilla tuntuu olevan sellainen taipumus, ainakin minun lähettyvilläni.


 Nämä lakat ostin kirpparilta telineestä, jossa myytiin vain Yes Loven uusia ja käyttämättömiä lakkoja. Lakat olivat erittäin edullisia ja varsinkin ensimmäinen oli niin jännän värinen, että ostaahan se täytyi. Lakka on mintunvihreä, mutta siinä on sinertävää ja lilaa pientä kimalletta, jonka näkee myös kuvasta. Kaksi seuraavaakin olivat kivan värisiä ja katsokaa nyt miten hienot pullot niissä on! Olisihan siellä ollut vielä paljon muitakin kivoja lakkoja, mutta pystyin kuitenkin vielä hillitsemään itseni ja ostin vain nämä kolme.

I bought a few new polishes because they were calling my name in the store. : ) And they were cheap, which is always nice. These first three are Yes Love's polishes and they don't have names. The first looked especially interesting because it has blue and lilac coloured shimmer in it. The other two were nice too and they have so pretty bottles. The last one, which is We care icon's Perfect Mud, has also very nice violet and golden shimmer in it. Quite hard to catch with a camera.


Lisäksi ostin vielä Sokokselta We care iconin kynsilakan Perfect Mud, koska se oli tarjouksessa ja näytti todella hienolta ja hienostuneelta. Violetinsävyiset lakat jotenkin houkuttelevat minua aina. Ja tämä vielä kimalsikin hienoisesti violetin ja kullan sävyissä. Yritin saada kimalluksen kuvaan, mutta se oli aika vaikeaa. Näkyy kuvassa kuitenkin hieman violettia kimallusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti