sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Seppälän turkoosi mattalakka kokeilussa

Kokeilin tällä kertaa ostamaani turkoosia Seppälän mattalakkaa. Lakka on nimeltään Mint way. Tämä on sellainen lakka, että välillä se näyttää kynsillä aivan vaaleansiniseltä ja välillä taas turkoosilta.


Mint way -lakka käyttäytyi ikävästi lakatessa. Se ei peittänyt oikein kunnolla vielä kolmellakaan kerroksella, koska uutta kerrosta lakatessa suti veti alla jo olevasta lakasta osan pois. Höh. Kokeilin sitten lakata kynnet ensin valkoiseksi ja sitten vasta päälle kaksi kerrosta tällä turkoosilla ja silloin sain hyvän ja peittävän tuloksen. Lakkakerrokset kuivuivat nopeasti.


Tämä on todella kaunis kirkasvärinen lakka ja tyytyväisenä sen omistan. Olisi tietenkin ollut kiva, ettei sen alle tarvitsisi lakkailla valkoisella, mutta minkäs teet.

This time I painted my nails with Seppälä's turquoise Mint way matte polish. It didn't cover even with three layers, so I painted my nails with white polish first. Then I put two coats of this polish. This is very bright and beautiful coloured polish and it dries fast.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti