keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Vanhat lakat käyttöön: Osa 2 Lilakultaiset rusettikynnet

Tällä kertaa käyttövuorossa oli Yves Rocherin lila-kultainen Parme féerique, joka on myös vain pyörinyt laatikossa sen 10 vuotta. Tämäkään lakka ei yksinään peitä useammallakaan kerroksella, joten laitoin lakan alle samaa Lumenen valkeahkoa Toiveikas sydän lakkaa kuin viimeksi vaaleansinisen Yves Rocherin lakan alle. Lilaa lakkaa ei sen päälle tarvinnut laittaa kuin yhden kerroksen. Lakka on siis hohtelevaa lilaa, jossa näkyy kultaista siinä kohtaa mihin valo osuu. Kultaista siis näkyy koko ajan, koska mikä tahansa valo aiheuttaa sen näkymisen.


Lakkaa oli taas kerran erittäin rasittavaa levittää pikkupullon minisiveltimellä, koska pelkästään yhteen kerrokseen joutui ottamaan lisää lakkaa ainakin neljä kertaa. Tämä lakka alkoi lisäksi kuivahtamaan nopeammin kuin edellinen vaaleansininen lakka, joten lakkaaminen oli siis vielä vaikeampaa kuin viimeksi. Yritin olla hyvin nopea, mutta kun siveltimeen sai vain pikku tipan lakkaa kerralla, lakkaaminen ei ollut niin helppoa. Lisäksi kynnelle meinasi jäädä siveltimestä jäljet.

This time I used another old Yves Rocher polish called Parme féerique. This is lilac/golden polish. This has annoying short brush again, just like the previous Yves Rocher polish. I put one layer of Lumene's Hopeful polish beneath and then one layer of this lilac polish. I then decorated the nails with bows. I had troubles with these bows last time I used them because they got dirty. Here is a link to the post where I used these bows first time. This time I put a bit of glue and then the topcoat on the bow and now they stayed clean. But I recommend adding another layer of topcoat to the bow the next day. I also tried stamping with the XL stamping plate C.  


Koristelin kynnet vielä Seppälästä ostamillani ruseteilla. Ruseteissa oli valitettavia likaantumisongelmia, joista kerroin silloin kun tein Hempeänlilat rusettikynnet, mutta tällä kertaa minulle tulikin idea, jolla voisin saada rusetit pysymään kauniina. Kiinnitin rusetin liimalla ja laitoin liimaa myös rusetin päälle, jolloin rusetti oli suojassa likaantumiselta ja vahingoittumiselta liiman alla. Sen lisäksi laitoin rusetin päälle vielä päällyslakkaa. Ja se myös toimi, liima pysyi rusetissa kiinni ja piti sen puhtaana. Jee! Vähitellen kuitenkin liima+päällyslakka alkoi irtoamaan rusetista, joten kannattaa lisätä päällyslakkaa rusetin päälle silloin tällöin, ettei näin kävisi. Nämä rusetit saavat kyllä minkä tahansa lakan näyttämään heti söpöltä. :)


Halusin vielä kokeilla miltä kynnet näyttäisivät valkoisilla leimauksilla ja rusetilla ja irrotin rusetin varovasti kynnestä ja leimasin kynsille kuvioita XL-laatasta C valkoisella Wet n Wildin lakalla ja laitoin rusetin takaisin. Tältä ne sitten näyttivät. Ihan mukavilta.

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti