torstai 10. lokakuuta 2013

Täydellisen violettia mutaa kynsillä

Esittelin jo aikaisemmin ostamani We care iconin Perfect Mud -lakan, mutta nyt vasta kokeilin sitä kynsilleni.


 Lakkapullo on aika matala, joten sivellinkin on melko lyhyt, mutta hieman tavallista leveämpi ja kivan jämäkkä, joten sillä oli hyvä lakata. Kahdella kerroksella sai peittävän tuloksen. Lakka on kaunis luumunvärinen violetti, jossa näkyy vielä pullossa tuollaista pienenpientä violettia kimallusta, mutta kynsillä sitä ei valitettavasti näe kuin erittäin tarkasti katsoessa ja oikeassa valaistuksessa. Harmi. Väri on silti kaunis ja lakka kuivui nopeasti.


Mietin tällä lakatessani, että miten tämä violetti väri liittyy mutaan, mutta huomasin, että jossain valaistuksessa lakka näyttää kynsillä ollessaan aivan suklaanruskealta. Siitä siis varmaan tuo lakan nimi. Kuvia ottaessani huomasin kuitenkin, että lakasta oli melkein mahdotonta saada kuvaa, jossa se olisi näyttänyt violetilta eikä ruskealta. Outoa.


I painted my nails with We care icon's Perfect Mud which is nice purple polish but in different lighting it looks chocolate brown. Two coats was needed. It has a little shimmer in it but it doesn't really show in the nails. I decorated the nails with some Maybelline's red polish called Red Seduction and H&M's Basement Chill glitter polish. These nails are nice and easy to do. I have made other similarly decorated nails before with just different colours. You can see them here

Tältä lakka siis näytti ruskealta näyttäessään.
 
Koristelin kynsiä töpöttelemällä niihin liukuvärjäten hieman Maybellinen punaista Red Seduction -lakkaa. Lisäsin vielä kynsiin isoja ja pieniä hopeisia ja vaaleanvioletteja glittereitä H&M:n Basement Chill -glitterlakasta. Sitten vielä päällyslakka.


Kynsistä tuli samantapaiset kuin aiemmin tekemistäni Hienostuneista roosanvärisistä glitterkynsistä, joihin käytin H&M:n toista glitterlakkaa eli Prim & Properia sekä vaaleanpunertavaa ja hopeista lakkaa. Tällaiset kynnet on vain niin helppo tehdä ja ne näyttävät oikeastaan aina hienoilta. Valitsee vain kaksi väriä, lakkaa toisella niistä ja tekee toisella liukuvärjäyksen ja lisää glittereitä. Ja valmista tuli. Helppoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti