tiistai 8. huhtikuuta 2014

Ensimmäiset Essieni

Olen nyt hankkinut ensimmäiset Essien lakkani. Olin sattumalta Helsingissä juuri silloin kun Cesars Shopissa oli tarjouksena 3 Essien lakkaa 20 eurolla ja koska olin katsellut jo pidempään Encrusted Treasures -kokoelman paria lakkaa, menin tietenkin käymään Cesars Shopissa paikan päällä, jotta ei tarvitsisi maksaa postikuluja. En ollut koskaan aiemmin käynyt siellä ja vähän hermostutti löytäisinkö koko paikkaa.


Löysin kaupan kuitenkin helposti, vaikeudeksi muodostuikin vain se, etten meinannut millään pystyä päättämään minkä valitsisin kolmanneksi lakaksi, kaksi lakkaa olin jo ennalta päättänyt. Nämä kaksi olivat siis Encrusted Treasures -kokoelman glitteriset On a silver platter ja Hors d'Oeuvres. Lakat näyttävät pulloissaan todella arvokkailta ja upeilta. Ja nyt ne ovat minun! :)

Lopulta valitsin kolmanneksi lakaksi uudesta Bridal Collection 2014 -kokoelmasta vaaleanpunaisen Got engaged! -lakan. Lakka näyttää pullossa todella herkältä ja ihanalta. Siinä on hieman hopeista kimallusta mukana. Ainut mikä lakoissa harmittaa, on leveän sudin puuttuminen. Olen ainakin monista blogeista lukenut, että Essien Suomessa myytävissä lakoissa olisi leveämpi sivellin, mutta omissani oli kyllä tavallisen kapea sivellin. No, eipä sille mitään voi. Leveä suti vain olisi kätevämpi.

Aion seuraavaksi kokeilla tätä Got engaged! -lakkaa, keveä vaaleanpunainen lakkaus tuntuisi nyt hyvältä. Ja en muutenkaan ole vielä päättänyt millä lailla käyttäisin noita kahta Encrusted Treasures -kokoelman glitterlakkaa. Laittaisinko toisen lakan päälle vai miten? Mietin sitä sitten ja laitan sillä välin tätä vaaleanpunaista.

I bought my very first polishes from Essie. Yay! I bought two glittery polishes from Encrusted Treasures collection. They are called On a silver platter and Hors d'Oeuvres. The third polish is light pink and it's from Bridal Collection 2014 and it's called Got engaged!. They all look so pretty. I'm going to try this Got engaged! polish first.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti