tiistai 15. huhtikuuta 2014

Got engaged!

Kokeilin Essien Bridal Collection 2014 -kokoelmaan kuuluvaa Got engaged! -lakkaa, jonka viimeksi kerroin hankkineeni. En siis mennyt kihloihin, vaikka hyvin tämä hempeä lakka varmasti kihlajaisiinkin sopisi. En ole ikinä aiemmin käyttänyt Essien lakkoja, ekaa kertaa siis Essietä kynsillä.


Lakatessani tällä Got engaged!:illa huomasin, että se muistutti koostumukseltaan ja väriltäänkin hyvin paljon H&M:n Make me blush -nimistä Lumikki-lakkaa. (Tässä yhdet kynnet, joissa käytin Make me blushia.) Make me blush on vain enemmän puuterinvärinen kun taas Got engaged! on vaaleanpunaisempi, molemmissa on samanlaista hopeista pikkiriikkistä kimallusta joukossa. Molempia joutuu laittamaan kolme kerrosta, että ne peittävät ja molemmat myös kuivuvat melko hitaasti, varsinkin kolmas kerros on hitaanlainen kuivuja.
Molemmat lakat ovat siis hyvin kauniita, mutta vähän ärsyttäviä käyttää. Olisin toivonut Essien lakan olevan parempaa kuin mitä se nyt sitten oli, Essien lakat kun ovat kuitenkin kalliita, onneksi ostin omani alennuksesta. Harmittaa silti. Kannattaa siis antaa jokaisen kerroksen kuivua hyvin ennen seuraavaa kerrosta. Eikä kannata käyttää hammaslankaa lakkaamisen jälkeen, vaikka tuntuisikin, että lakat ovat jo ihan kuivat. Siitä tulee ikävänlainen viilto lakkaukseen, voin kertoa. :( Sen jälkeen ei voi kuin kysellä itseltään, miksi tein näin?

Pelkästään kolme kerrosta Got engaged! -lakkaa
Olin ensin pari päivää pelkillä vaaleanpunaisilla kynsillä, mutta sitten halusin tietenkin koristella kynnet. Otin nimettömästä lakan pois ja laitoin sen tilalle Maybellinen Rose Chic -hiekkalakkaa Crystallize-kokoelmasta. Lakka on ehkä vähän ruusukullan väristä, mutta siinä on paljon myös hopeista seassa ja isompia hopeisia glittereitä mukana. Kynsillä lakka näyttää hopeisemmalta kuin pullossa, mutta se ei kuitenkaan selvästikään ole silti pelkästään hopeista. Kaunis lakka, olin vähän epäilevä kun ostin sen, mutta hyvä hankinta tämä oli. Ostin tämän samalla Helsingin reissulla kuin Essieni. Anttilassa oli Maybellinen lakat kaksi yhden hinnalla ja olin halunnut hopeisen hiekkalakan ja otin tämän Rose Chicin sitten hopeisen hiekkalakan lisäksi. Rose Chiciä piti laittaa kaksi kerrosta ja kerrokset kuivuivat nopeasti. Hiekkalakat ovat kyllä niin helppoja. Niillä saa niin kätevästi tosi upeat kynnet. Ei voi kuin ihastella joka kerta kun niitä käyttää.


Muihin kynsiin leimasin Cheekyn Princess Charming XL-laatasta kuviot valkoisella Konad-lakalla. Käytin tällä kertaa päällyslakkana ensimmäistä kertaa Konadin omaa päällyslakkaa, jonka ei pitäisi levittää kuvioita. Ostin myös tämän Helsingin matkallani Cesars Shopista, koska se oli vain 2 euroa. (Kynsilakkatarjoukset vetivät minua raskaasti puoleensa kaupoissa.) Kuviot levisivät tällä päällyslakalla erittäin vähän, mutta en tiedä onko tämä La Femme Beautyn Clearia parempaa. Mustalla lakalla leimatessa sen sitten näkee. Musta lakka leviää nimittäin paljon helpommin.

Lisäsin vielä keskisormen kynnelle yhden helmenpuolikkaan ja yhden kynsitimantin. Näistä kynsistä tuli mielestäni hienot, tällaiset hempeät.


I tried Got engaged! polish from Essie (but I didn't actually get engaged). This is the very first polish from Essie on my nails. The polish was pretty but quite slowly drying. It also needs three layers to cover well. It reminded me very much of H&M's Make me blush. Both are very pretty but a bit annoying to use. (From here you can see my nails with Make me blush.) I painted one nail with Maybelline's Rose Chic. Two layers were needed but they dried fast. I liked this polish very much. I stamped an image from Cheeky's Princess Charming XL plate to other nails and then decorated one nail with a rhinestone and a pearl. I think these are quite pretty nails.    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti