torstai 2. toukokuuta 2013

Ihanat, mutta asialliset lakat: osa 1

Joskus kynsilakan täytyy olla asiallinen tai muuten vain melkein huomaamaton, kuten vaikka työhaastattelussa. Tai sitten voi muuten vain haluta hieman huomaamattomamman (huh, olipa pitkä sana, ja erittäin mmamamam:ia sisältävä, heh), mutta samalla tietenkin kauniin lakkauksen.

Sometimes you may want to use nail polish that don't stand out, it just makes your nails look nice, like for example in a work interview. Here is one option. This polish is Sally Hansen's beautiful pale and light violet toned 404 Greige Gardens. This polish is just lovely. Here is only one coat of it so it's still see-trough. In the other photo I added a coat of Rimmel's matte top coat. Both options are beautiful.


Tässä yksi sellainen vaihtoehto. Lakka on Sally Hansenin kaunis haalean vaaleanvioletti 404 Greige Gardens. Tämä lakka on aivan ihana. Ostin sen Prisman poistomyynnistä, eli puoleen hintaan, muuten en olisi varmaan raaskinut tätä ostaakaan, Sally Hansenin lakat ovat aika hintavia muuten. Onneksi ostin, tämä on niin kaunis lakka. Lakan sivellin on hieman tavallista sivellintä leveämpi, mikä on hyvä. Laitoin lakkaa vain yhden kerroksen, jolloin sillä saa kynsiin vain hieman kaunista väriä. Ja tältä se näyttää kynsillä.


Toinen vaihtoehto on laittaa päälle vielä mattalakka, jolloin tulos on hieman vaaleampi ja tietenkin mattainen. Tässä käytin Rimmelin mattalakkaa. En tiedä kummasta vaihtoehdosta pidän enemmän, koska mielestäni molemmat ovat hienovaraisen upeita.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti