maanantai 6. toukokuuta 2013

Glitter-sekoaminen

Kävin viikonloppuna H&M:ssä ja menin aivan sekaisin glittereistä ja ostin kolme uutta glitter-lakkaa (ja yhden hieman hohtelevan lakan). Voi sitä glittereiden määrää. Kynsille en ole näitä vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta väriähän näistä glitterlakoista ei selvästikään tule, vain erivärisiä ja -kokoisia glittereitä. Oijoi. Glitterit saavat minut aina menettämään itsehillintäni.

Lakat ovat siis vasemmalta oikealle: Make me blush, Prim & Proper, Basement Chill ja Bronze.


Make me blush -lakka on nyt siis toinen ostamani Lumikki-aiheinen Disney-lakka. Se on hieman korallinpunertava puuterinvärinen lakka, mutta siinä on vähän hopeista hohtoa, en tiedä miten hyvin se näkyy kynsille laitettaessa.

Prim & Properissa on ihania vaaleanpunaisia ja hopeisia isompia ja pienempiä glittereitä. Basement Chillissä on sama juttu, mutta vaaleanpunaisten glitterien sijaan on vaaleanvioletteja glittereitä. Bronzessa taas on isompia punaisia, sinisiä, hopeisia ja kultaisia glittereitä ja lisäksi pienempiä pronssinvärisiä glittereitä. Aikamoinen värien sekamelska siis. Näillä on hyvä taas jatkaa kynsien koristelua. Jeejee! :) 

I went a little crazy last weekend when I was shopping at H&M and saw all the glitter polishes. I bought four nail polishes. The Snow White themed polish isn't glittery, it only has little bit of silvery shimmer. It's called Make me blush. Other polishes are Prim & Proper, Basement Chill and Bronze. Glitters just make me lose control. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti