perjantai 17. toukokuuta 2013

Värikkäät euroviisukynnet!

Euroviisut ovat käynnissä, joten on aika tehdä kunnon euroviisukynnet. Sateenkaaren värejä, glittereitä ja kimallusta.


 Eurovision Song Contest is on, so it's time to make proper Eurovision nails. I think bright colours and glitter are quite right for these nails. I painted one of my nails with all the colours of the rainbow and the others with one colour. Then I used Gina Tricot's glitter polish Space Queen on all the nails. And after that I was ready to watch the show!   

Lakkasin peukalon kynnet kaikilla sateenkaaren väreillä, muut kynnet lakkasin yksivärisiksi. Tein raidat lakkojen omilla siveltimillä. Sen jälkeen lakkasin kaikki kynnet monivärisellä glitterlakalla eli Gina Tricotin Space Queenilla.

Käytin sinisenä, vihreänä ja keltaisena uusia Seppälästä hankkimiani lakkoja. Näissä kaikissa on hyvin leveä suti, joka on muuten ihan kiva, mutta se mahtuu vain juuri ja juuri pullon suusta sisälle. Täytyy siis varoa, ettei sotke pullon suuta lakalla. Punainen lakka on La Femme Beautyn, violetti Wild and Mildin Desiree. Oranssi lakka taas on Progres Cosmeticsin koristelulakka. Kaikkia lakkoja on laitettu kaksi kerrosta. Lisäksi laitoin keltaisen ja vihreän lakan alle kerroksen valkoista Wet n Wildin lakkaa varmuuden vuoksi, että lakat varmasti peittäisivät.


Ja eikun Euroviisuja katsomaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti