lauantai 11. toukokuuta 2013

Ihanat, mutta asialliset lakat: osa 2

Tätä lakkausta käytin itse työhaastattelussa naamioimassa järkyttävän keltaisiksi värjäytyneitä kynsiäni. Olin käyttänyt Viva La Divan lakkaa numero 126, eli ihanaa mintunvihreää lakkaa. Kun otin lakan pois, kynteni jäivät aivan keltaisiksi. Näky oli hirveä. Vaikka olen käyttänyt tähän mennessä jo ties mitä lakkoja, ikinä mikään muu ei ole värjännyt kynsiäni keltaisiksi. En koskaan laita aluslakkaa, varmaan pitäisi. Ehkä se estäisi tällaisen tapahtumisen. En ole sen jälkeen uskaltanut käyttää tuota lakkaa, vaikka haluaisinkin. Ehkä kokeilen jossain vaiheessa ja laitan kunnon aluslakkakerroksen.

Here is another nail polish that looks very pretty but don't stand out. It's Maybelline's Rose Poudré. I used it in a work interview when my nails had turned yellow because of Viva La Diva's mint green polish number 126. Maybelline's polish made my awful looking nails look nice and like I didn't even have polish on my nails. I used only one coat of this polish and after that Rimmel's matte topcoat. This polish looks nice also without the matte topcoat. It gives just a hint of colour just like Sally Hansen's lilac coloured Greige Gardens. I made a post of  Greige Gardens earlier. You can read it here.


Eli jos on onnistunut vahingossa värjäämään kyntensä keltaisiksi kynsilakalla, niin kuin minä, mutta haluaisi kynsien näyttävän lähes lakkaamattomilta ja tietenkin ei-keltaisilta, tässä on yksi vaihtoehto. Lakka on siis Maybellinen kauniin haalean vaaleanpunainen Rose Poudré. Laitoin lakkaa yhden kerroksen ja päälle Rimmelin mattalakkaa.


Tämä lakkaus käy tietenkin myös muilloin, koska tällä lakalla saa samankaltaisen hienovaraisen upean tuloksen kuin Sally Hansenin vaaleanvioletilla Greige Gardens -lakalla, mutta tällä lakalla tulos vain on haalean roosanvärinen. Tästä pääset juttuuni Greige Gardens -lakasta.


Vaihtoehtoisesti voi myös jättää mattalakan pois, jolloin saa kiiltävän tuloksen, joka on myös kaunis ja luonnollinen.


En ollut aikonut laittaa lainkaan kynsilakkaa kyseiseen työhaastatteluun, mutta kynnet näyttivät niin hirveiltä, että oli pakko naamioida ne. Onnekseni omistin tämän pelastajalakan. Ja keltainen osa kynsissäni on nyt jo kasvanut pois. Keltaisen poiskasvamisessa kesti kuitenkin yllättävän kauan, ainakin pari kuukautta, vaikka kynteni kasvavatkin todella nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti