tiistai 19. helmikuuta 2013

Lilaa ja minttua kimallusta

Halusin seuraavaksi oikein kunnolla kimaltavat kynnet, joten päätin kokeilla hankkimiani glittereitä. Ostin niitä neljä eriväristä pikku purkkia ja halusin nyt koettaa vaaleanviolettia glitteriä, joka on kuvassa edessä vasemmalla.


Lakkasin ensin kynnen vaaleansinisellä lakalla (Gina Tricot, Lilac Me). Värilakalla sen varalta, että glitteristä kuultaisi läpi. Ja kun lakka oli vielä märkää, ripottelin kynnen päälle glitteriä joka kohtaan ja painelin glitteriä, että se kiinnittyisi kynsilakkaan. Sitten pyyhin sormella ja hieman myös omistamallani kivalla viuhkasiveltimellä ylimääräiset glitterit kynneltä pois. Tein tämän paperin päällä, ettei glitteriä olisi joka paikassa ja että voisin kerätä ylimääräiset glitterit takaisin purkkiin. 

I wanted really glistening nails, so I used this lilac coloured glitter dust. I just painted my nails with quite similar coloured polish, sprinkled the glitter to my nails and pressed it on my nails. Then I put two coats of top coat, because the glitters felt a bit harsh. This glitter looks really nice, it has a bit of minty coloured shimmer in it.


Kiva viuhkasiveltimeni :)
 Sen jälkeen lakkasin glitteröidyt kynnet päällyslakalla (La Femme Beauty). Päällyslakan siveltimeen irtosi kynneltä yllättävän vähän glitteriä. Pyyhin siveltimen kuitenkin paperilla ennen kuin laitoin sen takaisin pulloonsa. Kynnet jäivät aika röpelöisiksi, joten lakkasin ne vielä uudelleen päällyslakalla. Sen jälkeen ne olivat melko sileät.  


Ja näin, nyt on glitteriä ja kimallusta. Eikä ollut lainkaan hankalaa eikä vienyt kauan aikaa. Kynnet näyttävät hienoilta, glitteriä valitettavasti kului aika paljon, koska purkki oli niin pieni. Tämä lilanvärinen glitter on jännän väristä, koska se kimaltaa osittain mintunvihreänä kuten kuvastakin näkyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti