tiistai 26. helmikuuta 2013

Somat rusettikynnet

Halusin kynsiin seuraavaksi jotain söpöä. Olin ostanut pieniä muovisia rusetteja, joita halusin kokeilla.


Päätin lakata kynnet vaaleankeltaisella (Gina Tricot, Sunny). Jouduin laittamaan keltaista kolme kerrosta, että lakka oli täysin peittävää. Kahdella kerroksella lakka olisi ollut jo ihan hyvä, mutta halusin tällä kertaa täydellisen peittävät lakkaukset. Tämä lakka täytyi sutia kynnelle todella nopeasti, koska se alkoi muuten käyttäytyä huonosti. Tuhma lakka. Keltaisen lakan päälle laitoin vielä mattalakkaa (Rimmel, Matte Finish Mattifying Topcoat). Pidän tästä mattalakasta kovasti, siitä tulee todella sileän ja pehmeän tuntuinen pinta kynteen. Lisäksi lakassa on miellyttävä leveä sivellin, jolla on kiva sivellä. Melkein liian kiva, jossain vaiheessa on vain pakko lopettaa...


I wanted something cute to my nails so I decided to try the bows I had bought. First I painted my nails with Gina Tricot's Sunny, which is very nice light yellow nail polish. I had to put three coats of the polish so that it covered my nails perfectly. I added Rimmel's matte top coat on top of it. 

Then I glued the bow to my nail. Unfortunately the bow didn't bend at all, so it was a little bit in the air on both sides and I was afraid that it would get stuck on something and rip off and take a part of my nail with it :(. So I couldn't use these lovely bows. Not nice. But I still wanted bows on my nails, so I used acrylic paints and painted bows and ribbon on them. The result wasn't as nice as I had wanted but it was ok. I added shiny top coat only on top of the bows and ribbon so they would shine nicely from the matte background. I glued little beads and rhinestones in the middle of the bows.


Vaaleankeltaiset mattakynnet olivat jo sellaisenaan aika söpöt, mutta halusin niihin vielä sen rusetin. Rusetti ei valitettavasti taipunut yhtään ja koska kynteni ovat melko kaarevat, se jäi kynnellä molemmilta puolilta vähän ilman päälle ja pelkäsin että se tarttuu kaikkeen ja repeää irti (ja vie minulta kynnestä palan, iik!). Liima jolla kiinnitin rusetin kynteen on nimittäin erittäin pitävää ja minua hieman pelotti, että äkkirepäisyllä rusetti saattaisi viedäkin kynnestä palan. Kiinnitin kyseisellä liimalla kerran vahingossa yhden kynsitimantin kämmeneeni enkä meinannut saada sitä irti kun se oli jo ehtinyt parissa sekunnissa kiinnittyä niin pitävästi.


Muovirusetti olisi ollut tosi söpö, mutta koska halusin etten joudu pelkäämään että se tarttuu johonkin, otin sen pois ja päätin sen sijaan maalata akryylimaaleilla rusetin kynsiini. En ole oikein ikinä onnistunut rusetin maalaamisessa, en kynsilakoilla enkä muutenkaan. Näiden kanssakin näpersin aika kauan ennen kuin ne olivat edes hieman mieleni mukaiset. Halusin lisäksi, että rusetit olisivat kiiltävät matan keltaisen päällä, joten lakkasin akryylimaalirusettien ja -nauhojen päälle kiiltävällä päällyslakalla.

Tällä liimalla ei mikään irtoa mistään ihan niin vain

Sen lisäksi laitoin peukalon rusetin keskelle timantin ja muiden sormien rusetteihin hopeiset mikrohelmet. Kiinnitin timantit ja helmet kynsiliimalla ja helmet vielä lisäksi päällyslakalla, koska ne ovat niin koholla kynnestä, että ne irtoavat muuten erittäin helposti.


Joten tässä on siis lopputulos. Rusetteja ja nauhaa. En onnistunut tässä niin hyvin kuin olisin halunnut. Ainoastaan keskisormen kynnestä tuli mielestäni tosi soma. Katsellaan sitä tässä lopuksi vielä pieni hetki hiljaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti