lauantai 23. helmikuuta 2013

Garnier Fructis -kuivashampoo

Esittelen seuraavaksi erilaisia kuivashampoita, koska ne ovat kivoja tuotteita. Ainakin siis silloin kun ne toimivat. Minulla on tällä hetkellä neljä erilaista kuivashampoon tapaista tuotetta. Nämä neljä ovat Four Reasonsin, Sunsilkin, Girlz Onlyn ja Garnier Fructisin kuivashampoita/hiuspuutereita. Ensimmäiseksi esittelen Garnier Fructis -merkkisen, joka maksaa kaupassa vähän päälle 5 euroa ja pullossa on 150 ml tuotetta. 


Kuivashampoot ovat mielestäni kivoja, koska niillä saa hiukset nopeasti puhtaamman ja yleensä myös tuuheamman ja ilmavamman tuntuisiksi ja näköisiksi. Näin ei valitettavasti ollut Garnier Fructisin kuivashampoon kohdalla.


Garnier Fructis Dry Shampoon olisi pitänyt lupaustensa mukaan antaa puhtaat, ryhdikkäät ja tuuheat hiukset, joissa on volyymiä. Se olisikin ollut hienoa.

Kuivashampoo myös tuoksui hyvältä, omenaiselta. Valitettavasti kuitenkaan se ei tehnyt ainakaan minun hiuksistani kuin hieman puhtaamman näköiset, tuuheutta ja ilmavuutta ei tullut lainkaan. Bonuksena kuivashampoo teki päänahkani kipeäksi. Tunne oli sama kuin silloin kun hiukset ovat olleet koko päivän oikein kireällä ja korkealla nutturalla tai poninhännällä ja on sitten laskenut hiukset vapaiksi. Nyt päänahkaan siis sattuu, vaikka on pitänyt koko päivän hiuksiaan auki. Ikävää.

Kuivashampoolla oli siis hyviä lupauksia, mutta toteutus ontui. Harmi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti