torstai 21. helmikuuta 2013

Aamunkoitto kynsissäni

Lilat glitterit pysyivät tosi hyvin ja vasta puolentoista viikon päästä oikean käden etusormesta oli lähtenyt vähän. Aioin ensin vain ottaa lakat pois, mutta sitten ajattelin, että voisin nyt kokeilla maalata akryylimaaleilla kynsille, kun minulla oli kynsissä näinkin hieno pohjaväritys maalauksille. En ole ennen kokeillut akryylimaaleja kynsille, vaikka minulta kyllä löytyy akryylimaaleja vaikka missä väreissä.


 This was the first time I used acrylic paints on nails. I had the lilac coloured glitters on my nails, I made a post of them last time, and I thought I could try the paints on them. I had an idea that I could do these sunrise nails, different stages of a sunrise on nails. So first I made these gradient nails. On my little finger the sun hasn't really risen at all yet, but from that on it rises until on my thumb it has risen so much that the sky shines in many different colours. For gradients I used many different polishes, pictures of them are down below. After that I painted the trees with black acrylic paint and put on a top coat. And I have to say that I like these nails really much. :)

En ollut ensin ihan varma mitä piirtäisin kynsille, mutta tiesin että halusin jonkun maiseman. Ajattelin sitten vain vähän kokeilla. Töpöttelin ensin keskisormen kynnelle vähän vaaleanpunaista kynsilakkaa meikkisienellä liukuvärjäten sen vaaleanpunaisesta lilaan. Töpöttelin vielä vaaleanpunaisen päälle vaaleaa kimmeltävää lakkaa, koska vaaleanpunaisessa lakassa ei ollut glitteriä eikä muutakaan kimmellystä ja halusin taustan säihkyvän. Sen jälkeen aloin piirtelemään ohuella siveltimellä ja mustalla akryylimaalilla kynnelle. Piirtelin sitten puuntapaisen ja heinikkoa. Ja huomasin, että siitähän tuli ihan hieno!


En halunnut kuitenkaan kaikille kynsille samanlaista ja mieleeni tuli, että jos tekisin auringonnousun eri vaiheita taustaväriksi tälle maisemalle. Liukuvärjäsin siis jokaisen kynnen vähän eri tavalla meikkisienen avulla. Laitoin selityksissä lakkojen merkit ja mahdolliset nimet sulkuihin.


Pikkurillissä auringonvaloa ei vielä ole kuin pieni aavistus alanurkassa kullanhohtoisen hiutalelakan muodossa (Layla Ceramic Effect, 52 The Butterfly Effect). Sen jälkeen on sinistä glitterlakkaa (pullossa ei ole merkkiä eikä nimeä) ja ylimmäisenä mustaa glitterlakkaa, jonka glitterit ovat monivärisiä (Aden Cosmetics).

Nimettömässä näkyy jo hieman auringon vaalentamaa taivasta. Yläosa kynnestä on liukuvärjätty sinisellä lakalla (L'Oréal, 380 Blue Metal), jonka päällä on kahta erilaista sinistä glitterlakkaa (Madonna Nail Polish ja toinen merkitön ja nimetön lakka). Innostuin glittereistä vähän liikaakin. Heh.

Keskisormessa aurinko on jo punertanut taivaan vaaleanpunaiseksi ja kynnellä siis, kuten ylempänä jo kerroin, liukuvärjäys vaaleanpunaisella lakalla (La Femme Beauty, Orchid Gloss) ja kimalluslakalla (Lumene, Pitkä kesä).

Etusormessa taivas on vielä punaisempi kun aurinko on jo kohonnut ylemmäs. Punainen liukuvärjäys kahdella eri punaisella, kun ensimmäisestä (Yves Rocher, Transparence Rouge) ei tullut tarpeeksi punaista. Toisella punaisella lakalla sitten onnistui (La Femme Beauty). Lisäksi päällä vielä hiutalelakasta kimmellystä (Layla Ceramic Effect, 52 The Butterfly Effect).


Peukalossa taivas on kaikessa loistossaan useassa eri värissä liukuvärjättynä. Alimpana kulta (Lumene, Täydellinen hetki), sitten oranssi (Progres Cosmetics), sitten punainen (La Femme Beauty) ja vielä lilaa glitteriä, joka oli pohjana. Kultaisen ja oranssin päällä uskomattoman moniväristä ja upeasti loistavaa glitterlakkaa (Gina Tricot, Space Queen) ja punaisen päällä hiutalelakkaa (Layla Ceramic Effect, 52 The Butterfly Effect).

Näistä tuli kyllä yhdet hienoimmista kynsistä, jotka minulla on ollut. Vaikka itse sanonkin. Kröhöm.

Päällyslakkana käytin La Femme Beautyn lakkaa. Tässä vielä kuvat kaikista käyttämistäni lakoista. Ensin värilakat ja päällyslakka.


Ja sitten glitterlakat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti