maanantai 11. maaliskuuta 2013

Girlz Only -kuivashampoo

Girlz Onlyn kuivashampoita oli monia eri tuoksuisia ja ostin sitten vähän umpimähkään tämän Dawn 'til Dusk -nimisen. Pullossa on 150 ml tuotetta ja se maksoi muistaakseni vain noin 2 euroa. Pullosta oli hankala saada hyvää kuvaa, koska se kiilsi niin kovasti.


Girlz Only -kuivashampoon luvataan jättävän hiukset puhtaiksi ja raikkaiksi ja antavan hiuksiin volyymia.

Kuivashampoo tuoksuu ihan joltain miesten deodorantilta, aika "miehekkäältä" voisin sanoa, ei pahalta kuitenkaan. Tuoksu kuitenkin muuttui pian hieman sitruunaiseksi. Päivän aikana haju kyllä hävisi suurimmaksi osaksi eikä häirinnyt minua. Tuotteen tuoksu olisi voinut kuitenkin olla vähemmän voimakas.

Hiukset tulivat puhtaan näköisiksi tätä käytettyäni, volyymia tästä ei kuitenkaan tullut, vaikka niin luvattiin. Kuivashampoona siis ihan käypää tavaraa, jos ei haittaa, ettei tämä toimi volyymia antavana tuotteena. Edullistakin tämä on.

Sivuhuomautuksena täytyy sanoa, etten oikein hirveästi pidä tämän merkin nimestä Girlz Only. Se on jotenkin ällö zetoineen kaikkineen. Hieman huvittavaa myös, että merkin nimi on tuollainen ja tuote kuitenkin tuoksuu "miehekkäältä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti