sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Four Reasons -hiuspuuteri/kuivashampoo

Nyt esittelyvuorossa Four Reasonsin suihkutettava hiuspuuteri. Pullossa on tuotetta 250 ml. Tämä maksaa yleensä muistaakseni 10,90 euroa.


Kuten kuvasta saattaa huomata, oma pulloni on vanhaa mallia, nykyään sarjan pullot ovat erinäköisiä. Nykyään pulloissa on valkoisella pohjalla paljon mustalla kirjoitettuja juttuja.

Four Reasons Hair Powder lupaa antaa pitkäkestoista tukea, ilmavuutta ja ryhtiä ja bonuksena vielä hillitä hiuspohjan rasvaisuutta.

Ja minun ilokseni se vielä tekee sen minkä lupaa. Jei! Hiuksista tulee ryhdikkäämmät ja tuuheamman tuntuiset ja näköiset. Sen lisäksi niistä tulee myös puhtaamman tuntuiset ja näköiset. Tuotteen haju on vähän ikävä, mutta haihtuu heti, joten se ei minua haittaa. Käytän tätä yleensä puhtaisiin hiuksiin tuomaan tuuheutta ja nostetta. Ja kun olen käyttänyt tätä puhtaisiin hiuksiin, ne myös pysyvät puhtaan näköisinä pidempään. Todella hyvä tuote siis.

Oman putelini ostin aikoinaan silloin kun sarjan pullojen ulkonäköä oltiin muuttamassa (eli aika kauan sitten) ja sain sen halvalla. En ollut silloin vielä kokeillut tuotetta ja kun näin sen niin edullisesti, ostin mielenkiinnosta kokeiluun. Nyt omani on valitettavasti ihan lopussa ja täytynee siis hankkia uusi. Mikset kestä ikuisesti ystäväiseni??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti