keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Jäiset pisarakynnet

Näin YouTubessa videon, jossa käytettiin jonkinsorttisia vesivärejä kynsien koristeluun ja halusin tietenkin kokeilla itsekin. Tällä ProfessionalDQ:lla on muutenkin tosi hauskoja kynsienkoristelu-videoita. Kannattaa katsoa. Tässä linkki videoon. Halusin koettaa toimisivatko tällaiset ihan tavalliset vesivärit tässä hommassa. No, ensin jutusta ei meinannut tulla mitään, mutta lopulta se toimi jotenkuten ja sain tehtyä nämä pisaraiset kynnet.


Normi vesivärit, siniset värinapit näyttävät mustilta myös oikeasti, mutta sinistä niistä silti tulee :)

Minulla oli näihin heti alusta asti idea. Halusin kynsille jäätyneitä ja huurteisia vesipisaroita. Vesiväripisaroiden alustaksi halusin kynnelle jääntapaisen ohuen helmiäsvalkoisen pinnan, mutta se olikin helpommin sanottu kuin tehty. Ostin jopa sitä varten La Femme Beautyn helmiäisvalkoisen lakan, mutta vaikka laitoin lakkaa kolme kerrosta, se ei peittänyt. Pahus. Koetin sitten kyseistä lakkaa peittävän valkoisen lakan päälle (La Femme Beautyn valkoinen lakka), mutta ei sekään toiminut. Lakkaus ei näyttänyt ohuelta helmiäisvalkoiselta pinnalta, vaan lähinnä valkoiselta. Lakan kaunis helmiäisyys jäi valkoisen kerroksen jalkoihin.

En kuitenkaan lannistunut, vaan useiden eri aluslakkakokeilujen jälkeen sain idean ja tuputtelin meikkisienellä hieman läpinäkyvää valkoista lakkaa (Wet n Wild, French White Creme) ohuesti kynnelle, niin että kynnen oma väri kuitenkin peittyi ja sitten lakkasin kerroksen helmiäisvalkoista. Ja se toimi! Ohut, hieman kuultava helmiäisjääpinta oli valmis. Jes jes!


Seuraavaksi sudin sitten sinistä vesiväriä siveltimellä kynnelle niin kauan että tulos miellytti. Vesiväri olisi halunnut sulautua kynnellä yhdeksi isoksi pisaraksi tai tehdä muuten vain toisenlaisia kuvioita kuin mitä minulla oli mielessä, mutta lopulta sain siveltyä suunnilleen sen näköiset pisarat kuin olin halunnut. Vesivärien käyttö kynnellä ei tosiaankaan ollut ihan helppoa, mutta onnistui kun siveltimessä oli vain ihan vähän vettä ja paljon väriä. Kokeilin kahta eri sivellintäkin (näkyvät vesiväripaletin päällä), mutta en tiedä helpottiko sekään tuloksen syntymisessä. Kun vesiväri oli kuivanut kynnelle, lakkasin sen päälle vielä kerroksen helmiäisvalkoista. Tulos ei kuitenkaan ollut vielä ihan niin hieno kuin olin ajatellut ja halusin lisää jäätynyttä olemusta kynsiin.

Lisäsin siis kynsiin muutamia isoja hopeisia glittereitä Qingyu Nail Polishin glitterlakasta ja vielä valkoisen ja pari eri sinisävyistä helmenpuolikasta. Helmenpuolikkaat kiinnitin luottopikaliimallani eli Bybin Nail Gluella.Ja nyt olen kyllä tyytyväinen. Epäilin jo tehdessäni näitä, etten taaskaan saa toteutettua ideaani sen näköiseksi kuin olin ajatellut, mutta näistä tulikin hienot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti