maanantai 18. maaliskuuta 2013

Maalipurkkeihin kastetut kynnet

Nämä maalipisarakynnet tein YouTubesta katsomani videon ohjeilla, koska lakkaus näytti niin hauskalta. Osa käyttämistäni väreistä vain on erivärisiä. Muutenkin nämä ovat vähän eri näköiset, koska omat kynteni ovat pidemmät kuin videon tehneen Cutepolishin kynnet. Tässä linkki videoon.


Ensin lakkasin kynsille yhden kerroksen Lumenen valkoisella Hopeful-lakalla, jonka ostin aikoinaan kun tarvitsin valkoista kynsilakkaa konad-laattoja varten ja ajattelin että "no, Lumenehan varmasti toimii, käytän Lumenen mustaa lakkaakin konadeissa". Joo, niinhän se toimi, ainut vain, ettei tämä "valkoinen" ole paljon minkään väristä. Tämä on niin hailakkaa valkoista, etten ole edes kokeillut montako kerrosta tätä pitäisi laittaa, että oikeasti saisi valkoiset kynnet. Ehkä siitä tämän lakan nimi tuleekin: Toiveikas. Eli ostaessaan toivoo ostaneensa valkoisen lakan, mutta sitten todellisuus iskee. Mutta olithan kuitenkin hetken aikaa toiveikas. Tosi hauskaa, hahah haa. Jos siis haluaisit valkoista kynsilakkaa, jätä tämä väliin. Tässä lakkauksessa se kuitenkin toimi ihan hyvin pohjana, kun pohjan ei tarvinnut olla peittävä.

"Valkoisen" kerroksen jälkeen lakkasin kynnet Rimmelin mattalakalla. (Leveä suti jyrää jälleen!) Matasta pohjasta kiiltävät "maalit" tulevat paremmin esiin. Sen jälkeen aloin piirtää dotting toolilla maalivalumia kynsille. Pikkurillille laitoin Gina Tricotin Sunnya. Olisin käyttänyt muuten kirkkaankeltaista, mutta minulla ei ole sitä väriä lainkaan. Täytyy kyllä hankkia, koska enhän minä muuten voi tehdä lainkaan Pikachu-kynsiä!

Näin päin näitä kynsiä pitäisi oikeastaan katsoa. Muuten maalit valuvat aika erikoisesti ylöspäin.
Nimettömään tein maalipisarat Models Ownin mattavihreällä Green Tealla. Keskisormeen käytin La Femme Beautyn punaista lakkaa. Etusormeen taas sinistä Models Ownin True Blueta, joka on todellakin oikein perussininen. Peukalon kynteen jouduin tekemään vähän enemmän maalipisaroita, koska kynsi on niin leveä, mutta mielestäni sen maalipisaroista tuli kaikkein onnistuneimmat. Lakkana käytin La Femme Beautyn tummanviolettia lakkaa. Lakka on niin tummaa, että se näyttää melkein mustalta, siinä on vain pieni violetti häivähdys.


I made these funny dripping paint nails after I saw this YouTube video from Cutepolish. You can watch it here. First I put a coat of Lumene's whitish Hopeful polish and then I matted it with Rimmel's matt top coat. Then I made the paint drippings with a dotting tool and different coloured polishes. Light yellow polish is from Gina Tricot and it's called Sunny. Green and blue polishes are Models Own's and they are called Green Tea and True Blue. Red and dark purple polishes are La Femme Beauty's. Dark purple polish looks black in these but it looks purple in the bottle. I finished the nails by painting the drippings with top coat so that the "paints" look wet. I think these nails are funny. I have to try these again some time.

Lakat ja apuväline
Sen jälkeen annoin lakkojen kuivua. Keltainen Gina Tricotin lakka kuivuu vähän huonosti, varsinkin tuollaisena vähän paksumpana kerroksena, joten kuivasin sitä vielä hiustenkuivaimella. La Femme Beautyn lakat taas kuivuvat aina nopeasti, ne ovatkin luottolakkojani. Kun lakat olivat kuivia, lakkasin pelkästään maalivalumien päälle päällyslakalla, käytin La Femme Beautyn päällyslakkaa, jolloin maaleista tuli kiiltäviä ja märän näköisiä. Ja sitten olikin valmista. Näistä tuli kyllä aika ovelan näköiset lakkaukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti