perjantai 15. maaliskuuta 2013

Vadelmaa!

Kaikkien näiden kuivashampoiden jälkeen kerron shampoosta, Linna-merkin Villivadelma -shampoosta. Kyseessä on siis ihan vain tavallinen shampoo, ei mitään ihmeellistä siinä.


Mutta tämä tuoksu! Tuoksuu ihan oikeilta vadelmilta, melkein voin maistaa ne jo suussani. Ostinkin tämän ihan vain tämän tuoksun vuoksi. Ostan muutenkin shampoot lähinnä hyvän tuoksun perusteella, tekevätköhän muut niin? Ja olenko minä ainut joka käyttää lasten shampoita? Olenko outo?

Niin, tämä on kai tarkoitettu lapsille, mutta ei se mitään, kyllä se sopii vähän vanhemmillekin. Minulla itselläni ei siis ole lapsia, ainoastaan toisinaan hieman lapsekas itseni :). Villivadelma-shampoo pesee mukavasti ja hiukset jäävät pesun jälkeen kivan pehmeiksi. Tällä pesemisen jälkeen haluaisin vain kieriskellä vadelmissa ja juoda pullokaupalla vadelmalimsaa. Taidan toteuttaa kuitenkin ainoastaan jälkimmäisen halun, ja senkin vähän pienemmässä mittakaavassa, muuten ehkä räjähdän.

Hmm.. Homma meinaa karata käsistä. Kerrotaanpa siis jotain järkevää tähän lopuksi. Tämä Villivadelma-shampoo on silikoniton (vaikkakaan minulla itselläni ei ole mitään silikonikammoa, kosmetiikassa siis) ja pullossa on 400 ml tuotetta eli paljon, ja tämä maksaa vain pari euroa. Sitä en osaa sanoa tekeekö shampoo hiuksista helposti kammattavat kuten pullon kyljessä mainostetaan, koska käytän aina hoitoainetta, eivätkä omat hiukseni muutenkaan mene kovin helposti takkuun. Siitä en myöskään osaa sanoa peseekö tämä "ilman kyyneleitä" kuten pullossa myös kerrotaan, en nimittäin halunnut hieroa tätä silmiini kokeilumielessä. Olen kuitenkin varma, että se olisi kirvellyt. Auts.

Aivan viimeiseksi on kyllä vielä sanottava, että tuo leppäkertun näköinen olio tuossa pullon kyljessä on mielestäni aika kammottava. Sillä on pelottavat silmät. Iiks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti